bedisot parašė:
Ar nepasakė lyties? Nes aš ėjau panašiu metu bet nepasakė galvoju gal todėl kad neklausiau. O gal dar nesimato?![]()
man sakė, kad tokiam ankstyvam nėštume dar labai sunku pasakyti, jei gerai atsisukęs, tai dar galima kažką įtarti
bedisot parašė:
Ar nepasakė lyties? Nes aš ėjau panašiu metu bet nepasakė galvoju gal todėl kad neklausiau. O gal dar nesimato?![]()
man sakė, kad tokiam ankstyvam nėštume dar labai sunku pasakyti, jei gerai atsisukęs, tai dar galima kažką įtarti
skailev parašė:
Sveiki, ar pas genetika echo buvote? Jei taip ar Vilniuje? 😊 Gal turite kontaktus ? Niekaip nepavyksta patekti laiku...![]()
As Vilniuje buvau pas Krasovskaja, Santariskese, privaciai. Tikrai labai maloni ir viska issamiai papasakojo.
bedisot parašė:
Mes klausėm dėl lyties, bet sakė kad dar nesimato☺️
skailev parašė:
Sveiki, ar pas genetika echo buvote? Jei taip ar Vilniuje? 😊 Gal turite kontaktus ? Niekaip nepavyksta patekti laiku...![]()
Ne Vilniuje. Echo daro pas mus Šiauliuose ginekologai Moters klinikoje, o genetikė siunčia kraujo tyrimams po konsultacijos.
skailev parašė:
Galite pas Benušiene privačiai užsirašyti ;)
Stirna221 parašė:
Galite pas Benušiene privačiai užsirašyti ;)
per vėlai man pas ją laikas, gaunasi jau 14 sav
tai ieškau kur anksčiau patekti
Atėnee parašė:
Sveikos skauda labai krutine,kaip jums?ar kazkuom gal tepate kad taip netemptu ir nesijaustu jautrumas.
Pasitikrink pm 🤗
Pelėda123 parašė:
Kaip jaučiatės į pirmo trimestro pabaigą? Aš jau laukiu kada nebepykins 😁 dabar taip įdomiai, vieną dieną atrodo neįmanoma būt, bloga, atrodo judėt negaliu kaip blo…
Pykinimas šią savaitę apmažėjo
krūtinė jautri iki negalėjimo
dar vyrui sakiau, kai skųsdavausi prieš mm, kad jautri krūtinė, tai atsiimu visus savo žodžius
palyginus su dabar tai ten tik gėlytės buvo! Problemų su wc neturiu, nes valgau tikrai daug daržovių, vaisių ir uogų
pas mane jau irgi matosi pilvukas, bet vis dar pavyksta nuslėpti
platesni marškiniai ir džemperiai eina į trasą
kitą sav einam į scaną
laukiu nesulaukiu!
Labas visoms!
Sveikinimai besilaukiančioms, esamoms ir būsimoms mamytėms
Aš taip pat jungiuosi prie vasarinukų. Po pusantrų metų nesėkmių ir jau besikreipiant į vaisingumo kliniką, sužinojome kad laukiuosi. Iki šiol sunku patikėti, nors viskas patvirtinta, matėme plakančią širdutę ir mums jau daugiau nei 9 savaitės. Jaučiuosi gerai, nebuvo pykinimo, krūtinė pradžioje labai tempėsi, skaudėjo bet nurimo, norėjosi kasdien perpietuko numigti, jėgų nulis, tačiau artėjant link pirmo trimestro pabaigos jaučiu grįžta jėgos. Norime gaivos, persikų, nektarinų, uogų, sulčių, ledų
Labai laukiamas sekantis vizitas pas ginekologę kad patikintų kad viskas mums gerai. Gal jau užves nėščiosios knygelę...Kol kas susilaikau nuo pirkinių naujagymiui, tik įsigijau knygą sau apie artėjančią motinystę. Tačiau galvoju kaip kitos moterys, ar jau planuojate ką teks įsigyti? Ko reikės? Ką kur pasiskaityti? Gal į kokius kursus užsirašyti?
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai