vai2te parašė:
prisidedu prie sveikinimu, laimingu Visiems Naujuju meteliu![]()
![]()
nu kaip tavo lelyte laikosi?
kaip naktim miega ?
vai2te parašė:
prisidedu prie sveikinimu, laimingu Visiems Naujuju meteliu![]()
![]()
nu kaip tavo lelyte laikosi?
kaip naktim miega ?
dovilyte216 parašė:
nu kaip tavo lelyte laikosi?kaip naktim miega ?
![]()
ir kaip tau paciai kaip sveikata ?
Nandini parašė:
gabby_jz, kur dabar gyveni??
Viena gatvike aukščiau - Jaunimo g.
dovilyte216 parašė:
nu kaip tavo lelyte laikosi?kaip naktim miega ?
![]()
mano princese tai diena labai gera, tik naktim nerami, nemiega, zyzia pastoviai...
o siaip viskas gerai, auga, stipreja
man tai viskas gerai, tik dar normaliai nelabai galiu sedet ir siaip toks nuovargis atsiranda po bemiegiu naktu, reikia iprast prie naujo tempo
kaip jus gyvenate?
vai2te parašė:
mano princese tai diena labai gera, tik naktim nerami, nemiega, zyzia pastoviai...![]()
o siaip viskas gerai, auga, stiprejaman tai viskas gerai, tik dar normaliai nelabai galiu sedet ir siaip toks nuovargis atsiranda po bemiegiu naktu, reikia iprast prie naujo tempo
![]()
kaip jus gyvenate?![]()
aisku
man tai jau kuo toliau tuo sunkiau jau isvis vos paeinu nugara ziaurei skauda
jau greiciau praeitu tie du menesiai ir greiciau leliu turet
o pati maitini savo maziuke ?
dovilyte216 parašė:
aiskuman tai jau kuo toliau tuo sunkiau jau isvis vos paeinu nugara ziaurei skauda
jau greiciau praeitu tie du menesiai ir greiciau leliu turet
o pati maitini savo maziuke ?
![]()
jau nedaug ir tau liko, labai greitai praeis tas laikas
maitinu pati
vai2te parašė: maitinu pati
šaunuolė
taip ir toliau, tik nepamiršk, kad būna trijų, šešių savaičių bei trijų ir šešių mėn pieno krizės, tai pienelio kartais pamažėja, pati vos nedaviau mišinuko, nes trijų savaičių Benas klykavo ir nuolat norėjo valgyt, bet Ačiū Nataljai, kuri ligoninėj skaitė natūralaus maitinimo paskaitą, kad liepė nusiramint ir maitint kuo dažniau, taip padaugėjo pienelio ir dabar sėkmingai valgo Benas mamos pieną, kartą į dieną pietums gauna košės, o antro karto košės gydytoja sakė net neduot kol kas, nes gana pienelio, ir šiaip šaldiklio kamera prišaldyta atsargai, tai jaučiu, kad teks pilt lauk
ir tikrai nelabai aš linkus tikėti, kad teisingas posakis "mama pieno neturėjo ir aš neturėsiu ", tikėjau, kad turėsiu- ir turiu, noriu maitint iki metukų, o mama mudu su broliu maitino po tris mėnesius
manau, kad pavyks
Agniren parašė:
šaunuolėtaip ir toliau, tik nepamiršk, kad būna trijų, šešių savaičių bei trijų ir šešių mėn pieno krizės, tai pienelio kartais pamažėja, pati vos nedaviau mišinuko, nes trijų savaičių Benas klykavo ir nuolat norėjo valgyt, bet Ačiū Nataljai, kuri ligoninėj skaitė natūralaus maitinimo paskaitą, kad liepė nusiramint ir maitint kuo dažniau, taip padaugėjo pienelio ir dabar sėkmingai valgo Benas mamos pieną, kartą į dieną pietums gauna košės, o antro karto košės gydytoja sakė net neduot kol kas, nes gana pienelio, ir šiaip šaldiklio kamera prišaldyta atsargai, tai jaučiu, kad teks pilt lauk
ir tikrai nelabai aš linkus tikėti, kad teisingas posakis "mama pieno neturėjo ir aš neturėsiu ", tikėjau, kad turėsiu- ir turiu, noriu maitint iki metukų, o mama mudu su broliu maitino po tris mėnesius
manau, kad pavyks
![]()
labai ačiū už naudingą informaciją, apie pieno krizes net nieko negirdejus, reiks psidomėt plačiau
šaunu, kad yra kas pataria, nes pirmą kartą negali visko žinot
bet ir jūs šaunuoliai, ilgai maitini, aš ir kuo ilgiau tikiuosi mažiukę maitint pati
Agniren parašė:
šiandien savo berną laikiau ant kelių ant grindų sėdėdama, o jis įsitvėrė į maniežo koją ir atsistojo![]()
![]()
tuoj nepavysi vyruko
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai