Ruta27 parašė:
tai taip cia tipo grudina, ziema veda vaika be kojiniu, be kepurytes...tai taip apziura tai gerai, bet va gimdymas
sakau baisu net... tai nzn kaip as ten istversiu taip.. ir nieko nepadarysi, pas ju taip yra ir viskas.. del to kad paskutine min atvaziuot turi ir sako paskui per valanda pagimdziau
del to man tai labai baisu, del to noreciu tiesog kad nubegtu vandenys ir viskas, tada nors zinociau kad neisgins... nes man jau sake tikrai jei nors vanduo nubegs anksciau tada vaziuok iskart ar kraujo pamatysi ir lek... o va drauge toj pacioj ligoninej ir taip jai
turbut skom kad geriausia cia siaures airijos ligonine ir daug norinciu gimdyt turbut nebuvo vietos blyn
taip buna turbut su tom gerom ligoninem
![]()
man tai su pirmu vandenys nubego, ir db meldziuos, kad saremiai pirma prasidetu
nes kai nubego 9 vakaro, tai tik 8.50 ryto pagimdziau, atvaziavom, tai nei kas skaudejo nei ka, visa nakty nemiegojau, nuo 4 saremiai prasidejo, o kai reikejo stumt tai nebebuvo jegu, ir alpau ir rekiau, kad apsisiksiu
na vienu zodziu. bet jei ten taip geriau tai geriau, kad taip ir butu tau vandenukai pirma
tai taip apziura tai gerai, bet va gimdymas
sakau baisu net... tai nzn kaip as ten istversiu taip.. ir nieko nepadarysi, pas ju taip yra ir viskas.. del to kad paskutine min atvaziuot turi ir sako paskui per valanda pagimdziau
del to man tai labai baisu, del to noreciu tiesog kad nubegtu vandenys ir viskas, tada nors zinociau kad neisgins... nes man jau sake tikrai jei nors vanduo nubegs anksciau tada vaziuok iskart ar kraujo pamatysi ir lek... o va drauge toj pacioj ligoninej ir taip jai 
nu bet bus kaaip bus, jau nesusigalvosi

varsiuke
i