manomeile parašė:
kai vandenys nubega tave ir gi gali siusti namo
nu man vandenys kai nubego su pirmu, tsi pagulde iskarto i ligonine, o kai pamate kad niekas neatsidarineja, leido sktinamuosius....
manomeile parašė:
nu man vandenys kai nubego su pirmu, tsi pagulde iskarto i ligonine, o kai pamate kad niekas neatsidarineja, leido sktinamuosius....
manomeile parašė:
ne jau tada ne, pas mus nesiuncia namo tada, jei reik daro cezari, man jau sake bet kada jei nubegs vandenys vaziuot i ligonine iskart.. del to ir zinau ir galvoju kad geriau kad nubegtu pirma...
jolkadk parašė:
nu man vandenys kai nubego su pirmu, tsi pagulde iskarto i ligonine, o kai pamate kad niekas neatsidarineja, leido sktinamuosius....![]()
tai lietuvoje, bet cia tokiu navarotu buna, kad ojojoi !!
Ruta27 parašė:
pagaliau, naujiena drauge jau pagimde dukryte![]()
![]()
ooo kaip fainai valioooo
pagaliau vargsiuke toky dideli kelia nuejo
didziausi sveikinimai nuo manes
zinai jei jau taip tai tikrai geriau su nubegusiais vaziuoti,dzin kad veliau prasides tas gimdymas,,bet busi uztikrinta kad saugi esi
vglb parašė:
ooo kaip fainai valioooo![]()
![]()
![]()
pagaliau vargsiuke toky dideli kelia nuejo
![]()
![]()
didziausi sveikinimai nuo manes
zinai jei jau taip tai tikrai geriau su nubegusiais vaziuoti,dzin kad veliau prasides tas gimdymas,,bet busi uztikrinta kad saugi esi
![]()
nu taip tikrai jau ...
as net apsizliumbiau kai pasake kad pagimde
graudu pasidare, 3.6kg, gime 12.03
lauku rytojaus kada pamatysiu
kaip miego noriu sakes, ir kazko negera, lyg gripas pultu, bet tikiuos cia toks nuovargis, valanda gal snd tik pamiegojau, turiu but su vaikais, negaliu miegot... o tai kai lusciau ... einu arbateles jauciu atsigersiu
Ruta27 parašė:
nu taip tikrai jau ...
as net apsizliumbiau kai pasake kad pagimdegraudu pasidare, 3.6kg, gime 12.03
lauku rytojaus kada pamatysiu
![]()
kaip miego noriu sakes, ir kazko negera, lyg gripas pultu, bet tikiuos cia toks nuovargis, valanda gal snd tik pamiegojau, turiu but su vaikais, negaliu miegot... o tai kai lusciau ... einu arbateles jauciu atsigersiu
zinau ka reiskia kai pavergusi esi
o vaikuciai isvis mazi? gal bent prigulk, nes man taip buvo, truko miego ir tulike vos neisvirtau is pado
savim pasirupink, atsigulk, lai maziukai zaidzia patys, gi blemba negali savew skriausti ypac tokioj padety
ikalk arbatos ir butinai atsigulk
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai