Ruta27 parašė:
zinok mane ir baigia uzkeret, nes sakiau koki38 sav desiu lopsiuka, o ziurek kad nebutu ir va jau turiu pasidejus, pasiklojus, jau taip gundot![]()
tai junkis prie musu burio
Ruta27 parašė:
zinok mane ir baigia uzkeret, nes sakiau koki38 sav desiu lopsiuka, o ziurek kad nebutu ir va jau turiu pasidejus, pasiklojus, jau taip gundot![]()
tai junkis prie musu burio
jaunoji parašė:
beje merginos gal jau kuri pirkot paketus po niestumo?as nezinau kokius pirkt
![]()
As taip pat ju turiu
Euro vaistineje nusipirkai 4 vnt, kelnaites-peketas 2in1
vaistininke patare kiek pirkt, sake mamos pagrinde po 3 perka, daugiau tipo nereika... kadangi mano maiselis jau supakuotas tiesei i ligonine vaziuot, tai dar ir paprastu olwais paketu isimeciau
jolkadk parašė:
As taip pat ju turiuEuro vaistineje nusipirkai 4 vnt, kelnaites-peketas 2in1
vaistininke patare kiek pirkt, sake mamos pagrinde po 3 perka, daugiau tipo nereika... kadangi mano maiselis jau supakuotas tiesei i ligonine vaziuot, tai dar ir paprastu olwais paketu isimeciau
![]()
reiks ir man kelnaites vienkartines nusipirkt, man vaistinej dave didelius tena paketus, as ir 4 pasiemiau, dar paprastu nusipirkau, manau uzteks
o kaip su nuskausminamaisiais? ar isigysi epidura?
Ruta27 parašė:
pas mane irgi tas pats, i nugara kimba, pilvas kieteja daznai, ypac vakarais, labai jau suskieteja.. o judesiai ir kazkokie kitokie, man atrodo lyg jis stipresnis pasidare kad smarkiau duoda man i sonus![]()
![]()
snd geras buvo, salia amnes sedejo mergaite , drauges dukra, ji buvo man prie sono, tai kai pasoko net issigando, mata mano lelius jai kai spyre![]()
sakau kibina jau kavalierius
![]()
![]()
saunuolis tavo lelius.
Kai skaitau tavo zodzius, tai atrodo, kad pati sakyciau. Labai jau panasu viskas
raimasaima parašė:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
saunuolis tavo lelius.Kai skaitau tavo zodzius, tai atrodo, kad pati sakyciau. Labai jau panasu viskas
![]()
aga saunuolelis
tikrai jau panasu viskas
va pagaliau drauge griszo su lelyte is ligonines
kokia fainuolyte ir mazyte
tai atrodo niekas nebaisu tik noris kad greiciau viskas, ir as noriu jaus alia tokio auksiuko
vglb parašė:
reiks ir man kelnaites vienkartines nusipirkt, man vaistinej dave didelius tena paketus, as ir 4 pasiemiau, dar paprastu nusipirkau, manau uztekso kaip su nuskausminamaisiais? ar isigysi epidura?
![]()
net negalvoju apie ja... pirmaji pagimdziau be jokiu vaistu, ir sita tikiuosi pagimdyt
dar daktaras nuramino, sake, kad turetu lengvas gimdymas but, tai net nemastau apie nuskausminima
raimasaima parašė:
as tai irgi pacio gimdymo nesibaiminu.
Man tik nerima kelia, kad iki ligonines 110 km., tai vis deliojuosi mintyse, kaip reiks vykti i ja. Ir vis tikiuosi, kad viskas prasides ne nakti.![]()
nu atstumas tikrai ne mazas
man 32km reikes vaziuot iki ligonines, tai daktaras sake, kad vaziuociau kai saremiai bus kas 15-20 min
nu ka, mamytes, grizau as is VGN - pasiskambinau savo gydytojui, tai patare del viso pikto nueiti, uzrasyti toniukus po siandienos griuvimo.
tai rezultatas toks - tonai normoje, bet labai jau norejo mane paguldyti kelioms dienom pailseti, nes kaklelis paminkstejes, atsiverimas 1 cm... pasiskambinau vel saviskiui, tai sake nieko baisaus nera - namie irgi galima atsiguleti, nebutinai ligonineje, kitokio gydymo tipo vis tiek neskirs, tai parasiau atsisakyma ir grizau. paguleti tikrai neiseis, nes reikia seima maitinti, lekti i darbiukus, bet tarp darbu prisizadejau, kad tikrai ilsesiuos kiek imanoma daugiau...
tai vat tokios zinios. tai kad bukite labai atsargios.
labanaktukas visoms
jolkadk parašė:
nu atstumas tikrai ne mazasman 32km reikes vaziuot iki ligonines, tai daktaras sake, kad vaziuociau kai saremiai bus kas 15-20 min
![]()
matai kaip fainai kad taip lt pasako... nuo manes iki ligonins tai 20 miliu, tai ir apie 30km iseina, tai turi vaziuot kas 5 min saremiai kai yra, kitaip namo gina, va vakar pagimde drauge tai jai kai isvyko i ligonine buvo kas 3min, ir ki nuvyko daktare is kart pasake jei bus 4cm atsidre tada jooo i gimdykla, o jei ne tada namo... tas baisu laaaabai... bet jai jau buvo 5 tai i gimdykla...
bet sake kad prieziura tai laabai gera... super tada .. sako laksto daktarai... nereik jokiu kisiu cia nieko.. ligonine zinau geriausia sioj saly mano, bet tik su tuo kad namo vija tai nepatinka
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai