Gintaregabija parašė:
labas rytas man tai si naktis pilna baimes buvo bijojau uzmigti mazyle pradejo springti nesupratau nuo ko paskui pamaciau kad apsiveme ir springo dieve kaip as issigabdau pradejau jai per nugaryte tapsnoti kad padeciau jau atrodo viskas gerai paguldziau o ji be galro truksta net oro ant kiek uzspringusi, tai pradejau purtyti kad atspringtu paskui ziuriu ji jau man ant ranku miega,paguldziau ir bijojau kad vel nevemtu ir nruzspringtu tai po kiek laiko vel pradejo vemti ir springti bet tiek dauk apsiveme as nesuprantu nuo ko ir ar normalu kad tokia maza tiek daug gali apsivemti net ant spintos visa pati slapia ir kaldra visa tai taip issigandau ar niekam taip nebuvo? manau vaziuosim pas daktare... o kaip pagalvoju jei ar tuolete buciau ar kur tai gi butu paspringusi, nebuciau ne isgirdusi visa nakti ziurejau i ja ir vos sukruta ar seilytes garsiau nuryja jau man isgastis vel
![]()
zinok mum taip yra buve gal kokius 3 kartus,tai mes ir greitaja 2 kartus issikviete buvom,as ir nzn nuo ko,1 kartas tai gal del to galvoju kad ji buvo vakare visko priragavus,netycia buvau rukytos mesos paragauti davus,po to banana valge tai galvoju kad nuo to galejo buti,bet pirma karta kai jai tai atsitiko,tai buvo 5 men,tada dar tik mamo pienuka valge,tai va man ir siaubingas tok sdalykas.sakau srandukas gal mazas dar nelabai virskina..