Muciacyte parašė:
Labutis, musu gimdymo data ta pati !!!![]()
![]()
Na va kaip šaunu..
Beje gražūs pirkinukai..
Mūsų karieta irgi jau namie stovi, beveik visi daiktukai jau kaip ir supirkti, lovytė kitą savaitę su čiužiniu atvažiuoja..
Muciacyte parašė:
Labutis, musu gimdymo data ta pati !!!![]()
![]()
Na va kaip šaunu..
Beje gražūs pirkinukai..
Mūsų karieta irgi jau namie stovi, beveik visi daiktukai jau kaip ir supirkti, lovytė kitą savaitę su čiužiniu atvažiuoja..
www.zippyvezimeliai.lt/lt/shop/products/20 butent toki tik raudona su juodu si savaitgali teko "ciupineti".buvo atvaziavusi draugo pussesere su mergyte.dziaugiuosi kad atsisakiau nes uosvis siule nupirkti.man asmeniskai griozdizkas plasmases gabalas.nei man nei draugui nepatiko.toks kaip vienakartinis mum pasirode.ir uzima daug vietos.kaip mano draugas ivardino"tankas".ai tiesa viena pliusa radom zieminukam ta jog gilus ir lyg siltas lopsys turetu buti.bet cia tik musu nuomone.o kaip zinom-kiek zmoniu,tiek nuomoniu...
Ohara parašė:
Na va kaip šaunu..Beje gražūs pirkinukai..
![]()
![]()
Na mes dar nezinom ka turesim tai bandem rinktis kad tiktu ir mergytei ir bernuikui. Tikiuosi vezimuko spalva pasirinkom teisingai.
Muciacyte parašė:
Na mes dar nezinom ka turesim tai bandem rinktis kad tiktu ir mergytei ir bernuikui. Tikiuosi vezimuko spalva pasirinkom teisingai.![]()
Mes kai pirkom vežimą tai irgi dar nežinojom tiksliai kad berniukas, tai ėmėm baltą...
Emmaljunga mondial duo combi..
Sūpynes pirkom irgi neutralias, bet db kai žinom kad berniukas,kaip ginė sakė 200proc., kad berniukas, tai kažkaip atsiranda ir žydrų daiktukų..
MAMYTES LAPKRITUKES
Nr. 1.. VIOLALOVE
Nr.2.. Ausyle
Nr.3.. maze16
Nr.4.. wilmoksnis
Nr.5.. katinas
Nr.6. . Ausriux
Nr.7. . Gintaryte25
Nr.8.. gray1
Nr.9.. raimoske
Nr.10.. Ritata
Nr.11.. Vada
Nr.12.. wilmutew
Nr. 13.. Irma 28
Nr. 14.. Renka33
Nr. 15.. reniukas
Nr. 16.. agni751
Nr. 17.. astulee
Nr.18 ..VAIDUSKA
Nr. 19.. Indre84
Nr. 20.. nostera
Nr.21.. Adele
Nr. 22.. Orche
Nr. 23.. cascadion
Nr. 24.. Ddovile
Nr. 25 ..zuika_123
Nr. 26 ..Razinute
Nr .27 ..Saula
Nr.28.. Vikiukstis
Nr. 29.. Zanuliok
Nr.30.. Beatelee
Nr. 31 ..Bagi
Nr.32.. Laura123
Nr. 33.. vaitkuviene
Nr.34.. Asta Berniukas
Nr. 35.. Fatiga
Nr. 36.. tina1983
Nr. 37.. Mamyciukas
Nr.38.. Karna
Nr.39 ..Persimonas
Nr.40..Pupulia
Nr.41.. dovilyte.T.
Nr.42..Kristinav
Nr.43..Arcita
Nr.44..Violetukas
Nr.45..ErikaAdrutis
Nr.46..alioshaaa
Nr.47..Busima jauna mamyte
Nr.48..nauja mama
Nr.49..muciacyte
Nr.50.. Ohara
Nr.51..Theresa27
Nr.52..velmama
Ausriux parašė:
www.zippyvezimeliai.lt/lt/shop/products/20 butent toki tik raudona su juodu si savaitgali teko "ciupineti".buvo atvaziavusi draugo pussesere su mergyte.dziaugiuosi kad atsisakiau nes uosvis siule nupirkti.man asmeniskai griozdizkas plasmases gabalas.nei man nei draugui nepatiko.toks kaip vienakartinis mum pasirode.ir uzima daug vietos.kaip mano draugas ivardino"tankas".ai tiesa viena pliusa radom zieminukam ta jog gilus ir lyg siltas lopsys turetu buti.bet cia tik musu nuomone.o kaip zinom-kiek zmoniu,tiek nuomoniu...![]()
![]()
Tai ar nusipirkot koki vezimuka? As ilgai rinkausi, kadangi mes su vyru esam aukstaugiai, tai tokie vezimukai kur plasmases gabalas yra ne tik kad zemi bet ir man nepatiko siaip. Tai issirinkau toki, ieskojau ilgai ir va pagaliau atvaziuoja jis pas mus. odinis. tik labai ilai svarsciau del spalvos, kadangi splapukas, o visi norim mergytes, tai sakom vezimelio spalva bent neutralia reikia imti, gal dar ir antram kleckiukui bus!
Ohara parašė:
Mes kai pirkom vežimą tai irgi dar nežinojom tiksliai kad berniukas, tai ėmėm baltą...Emmaljunga mondial duo combi..
Sūpynes pirkom irgi neutralias, bet db kai žinom kad berniukas,kaip ginė sakė 200proc., kad berniukas, tai kažkaip atsiranda ir žydrų daiktukų..
![]()
Jo zinau emaljunga, tai tas maniskis panasus i emaljunga labai, cia leebruss delti premjer. As mugeje pamaciau tevelius su leebruss, tai labai isgyre, sake kad tokie pat kaip emaljunga, na tik gamintojai kiti.
O del rubeliu, mano anyta atsiunte is amerikos tiek rubeliu kad net nebeturiu kur padeti, ir visi mergaitiski, barbiski, kaip sakau
, o dar nesirode kas per gyventojas pas mus bus!
Muciacyte parašė:
Tai ar nusipirkot koki vezimuka? As ilgai rinkausi, kadangi mes su vyru esam aukstaugiai, tai tokie vezimukai kur plasmases gabalas yra ne tik kad zemi bet ir man nepatiko siaip. Tai issirinkau toki, ieskojau ilgai ir va pagaliau atvaziuoja jis pas mus. odinis. tik labai ilai svarsciau del spalvos, kadangi splapukas, o visi norim mergytes, tai sakom vezimelio spalva bent neutralia reikia imti, gal dar ir antram kleckiukui bus!![]()
jo jo mes jau seniai kokia 4 men kaip nusipirke.bugaboo mes pirkom.man ir patiko tie tokie senos senos laidos bet atnaujinti.bet cia kaina biski kandziojasi.virs 1000£.tai ne litu...del to ir klausiau kainos...
Muciacyte parašė:
Jo zinau emaljunga, tai tas maniskis panasus i emaljunga labai, cia leebruss delti premjer. As mugeje pamaciau tevelius su leebruss, tai labai isgyre, sake kad tokie pat kaip emaljunga, na tik gamintojai kiti.![]()
O del rubeliu, mano anyta atsiunte is amerikos tiek rubeliu kad net nebeturiu kur padeti, ir visi mergaitiski, barbiski, kaip sakau, o dar nesirode kas per gyventojas pas mus bus!
Aš tai jau senai žinojau,kad emmuko norėsiu, dieviškas vežimas, nu matosi rimtas daiktas...
kaip vyras sako- tankas..
Jūsų fainas,nematytas man..
fainuolis..
Rūbelius mes visus iš UK ir iš JAV siunčiamės, ir kokybė ir kainos santykis liuxiški..
Va dabar žiūriu kalėdom šliaužtų, nu liux kokių yra ir kaina.. Dveji šliaužtai 17 dolerių,kur lietuvėlėj rasi storus veliūrinius gražius šliaužtus už tokią kainą..
Na dažniausiai sako mergytės slapukauja, nors mano princas irgi ilgai slapukas buvo..
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai