mamytux parašė:
sekmes darbelyje,as ruosiuos pas gydytoja![]()
Ačiū, o tau sėkmės pas gydytoją
mamytux parašė:
sekmes darbelyje,as ruosiuos pas gydytoja![]()
Ačiū, o tau sėkmės pas gydytoją
LaRo parašė:
Ačiū, o tau sėkmės pas gydytoją![]()
dekui dekui,matysiu kiek vel kg nukrito
evelytia parašė:
Kaunietes, gal jau kuri einat i kokias manksteles ar baseino aerobikas kokias? noriu kazka pradeti,bet nezinau ka ir kur pasirinkti dar..![]()
as irgi noriu, bet nerandu dar bendraminciu
LaRo parašė:
Labą rytą, o aš šiandien pirmą kartą pašventinau tualetąvajė, kaip negera...
as per visa savo laika du kartus gazdinau wc, tai jausmas negaliu slykstus, nors lb dziaugiuosi kad nereikejo visa laika pravemt, bet kai turi gerai nori dar geriau, uzeina tokie tarpai kai pastoviai pykina, atrodo nori i wc o ten nieko, tai galvoju kas geriau
BŪSI parašė:
as irgi noriu, bet nerandu dar bendraminciu![]()
o kurioj vietoj nori lankyti tas mankstas?
mamytux parašė:
Labas rytasgeriu kavike su sumustinuku
isiploviau plaukus,susiruosiu ir kokia 10val leksiu pas gine,siandien mums prasidejo 15sav,kokia laiminga esu sakes
pimperziuk,nesinervink,o rezk viska ka manai tai ex,as taip netyleciau,burbuliuke kazi kaip tau sekasi,visos cia pergyvenam del taves
Vaidluka grazus vezimukas,as kazkada masciau apie ta pirmaji,bet man labai nepatiko kad nebus kur susideti prekems,juk eisim ir i parduotuves,maisto pirkti tai nebus kur normalaus pirkinio idet,o seip tai labai jau simpatiskas
![]()
nu stokke yra toks nedidelis pirkiniu krepsis,o jei nori papildomai gali dar viena pirktis tik aisku jie ne tokie kaip kituose vezimuose dideli buna.Na as su vezimu nevaziuosiu i parduotuve maisto tai man jo kaip ir nereikia.bet va su pirmu kaip vazinejau tai atsimenu prisikisi pilna ta krepsi net vezimas nepavezdavo
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai