Mamyte gruodis parašė:
duok kepsniuku nebuk suvalkiete![]()
ziauriai zemaite esu, apvaisinsiu visus ir dar snabes pasiulysiu, jei mauks negali, gaus bent viena sauksta kokio samagonciko sarmaliko ikalt nieko nezinau-del sveikatos
Mamyte gruodis parašė:
duok kepsniuku nebuk suvalkiete![]()
ziauriai zemaite esu, apvaisinsiu visus ir dar snabes pasiulysiu, jei mauks negali, gaus bent viena sauksta kokio samagonciko sarmaliko ikalt nieko nezinau-del sveikatos
Mamyte gruodis parašė:
nuejau i vaistine tai nestukems patare tik tepaliuka,tai ir tepu db jau kelinta diena,bet nemanau kad padedapenktad einu pas seimos gyd, ji lietuve gal labiau ka…
mergiuk, klausyk, tegu vyras nuperka maziau kenksmingu zvakuciu, airiai nevertina vaisto naudos, o zala didesne nenaudojant, nieko ten is to uzpakaliuko i krauja nepasiskirsto daug, juk tai ne insulinas, tai ne nuskausminamieji, ir taip nescios antibiotiku geria, priverstos kai paseliai blogi, ir ka jus galvojat leliukui geriau kad negertu?geriau kokiu streptoku leliukui sirgt?jau mes su sesem nudiskutavom, jos labai pries buvo priemones, kol nesusidure, kad kartais nauda daug didesne simtus kartu nei nauda, pirk tas zvakutes, pasiziurek, kad butu kuo maziau to priemaiso, kad salygotu gimda...
Dalyt parašė:
mamukau, bet bestumo metai sapnams daro didele itaka hormonai, pasamone perkrauta musu, as tikiu sapnnais, su savo tevuku susisiekiu taip, kad ir kaip keistai skamb…
aciu uz paguoda mamuk,viskas bus gerai
turi buti viskas gerai!
Dalyt parašė:
ziauriai zemaite esu, apvaisinsiu visus ir dar snabes pasiulysiu, jei mauks negali, gaus bent viena sauksta kokio samagonciko sarmaliko ikalt nieko nezinau-del svei…
oi mamule, zinok pagimdysiu,nustosiu maitinti ir tada iskart jamesono stikla, lasiniu su agurkais ir cesnaku ir dar cigarieta sutrauksiu
Dalyt parašė:
mergiuk, klausyk, tegu vyras nuperka maziau kenksmingu zvakuciu, airiai nevertina vaisto naudos, o zala didesne nenaudojant, nieko ten is to uzpakaliuko i krauja ne…
na poryt pas gyd eisiu ir ji tikrai patars manau kokias geriau pirkti, nes bijau pati irgi issirinkti per sunkias kokias, o vyriukas mano virsvalandzius dirba tai gryzta 7 ar net veliau,jokios vaistines jau nebedirbs, na nieko iki penktadienio galiu palaukti
Labukas, mamutes! :))
Man naktis sita nekazka buvo... kosmarai sapnavosi.. miegu ant vieno sono, paskauda kluba, tenka ant kito sono, tada vel tas pats.. aaaach, nelabai malonus tokie dalykai ;o
Na bet siaip viskas gerai
Nai nai kokios visos jus grazios su tom baltom suknem! Nu gal kada ir man pasiseks... O noreciau uzsivilkt balta suknele!!
Mamyte gruodis, as jau nesulaukiu kada galesiu atsisest balkone su kavos puodeliu ir cigariuku
Atsipust taip sakant
Aisku, reikalu neskubinsiu :))
Kiek galesiu tiek stengsiuos maitint leliuka savo, bet per prievarta saves irgi nezalosiu... Bus kaip bus. ;pp
metuutis parašė:
Man naktis sita nekazka buvo... kosmarai sapnavosi.. miegu ant vieno sono, paskaud…
pritariu, visaks su saiku
Mamytes as jau nebezinau ka begalvot
man kaip skaudena pilvo apacia, nu nesuprantu kame cia reikalas
vakar kol uzmigau tai nzn kiek laiko praejo
tampo ta pilo apacia... Ir vaikutis ten apacioj... Ir viska jis man ten dauzo
ir pilvukas zemai
va pilvukas... As nzn ar man tik taip atrodo ar jis man zemai

metuutis parašė:
Man naktis sita nekazka buvo... kosmarai sapnavosi.. miegu ant vieno sono, paskaud…
tai tu mano naparnike
rukysim kartu
na gal iseis isvis mesti po tokios pertraukos
bet jamesono viskiuko tai tikrai uzsitaisysiu su kola ir ledukais
man irgi su miegojimu taspats metuti, uztirpsta tai viena siknos puse tai kita
bet as galvojau kad man cia nuo to hemorojaus
kokie planai snd mamule? kasis bus? nes tada ir as lt programa pasijungsiu
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai