santukas parašė:
kiek suprantu dar maitini ir negali sau to leisti ?![]()
TIESA
santukas parašė:
kiek suprantu dar maitini ir negali sau to leisti ?![]()
TIESA
lauravala parašė:
as matinu pati,bet leidziu sau kartais,kai mazyte krenta nakties miegeliui,miega kokias 5-6 val.speja viskas isgaruot.
Ir aš taip darau
Arba prieš ilgąjį dienos miegą
Pamaitinu, tada ji miega, o aš į balkoną
tikpasilik parašė:
TIESA![]()
O net kavos sau neleidi...? Aš tai du-tris puodelius būna išgeriu... Na čia rečiau, bet vieną tai būtinai visada
Aš galvoju maitint iki naujų metų kažkur. Nu max iki metukų, nes paskui sunku atpratint. Aš savo krikštadukrę turėjau pas savę svečiuos savaitę laiko laikyt, kol jos mama užsitraukino, nes kitaip neįmanoma buvo - plėšdavo rūbus tiesiog.
Rūkyt nerūkau, kad ir kaip to noriu, ne dėl kvapo, o dėl to, kas po parūkymu su pienuku vaikui patektų. Tai kai užsimanau - pasižiūriu į mažytę savo ir suprantu, kad ji man nieko blogo nepadarė, kad nuodinčiau ją
Bet žinau, kad kai baigsih maitint, grįšiu prie seno blogio
nes nebus kas sustabdo
ZinaRup parašė:
Taip.
aam :))
tikpasilik parašė:
TIESA![]()
nieko baigsi maitint galesi :))
santukas parašė:
as va patiesiau pirma karta ant zemes anklodes , ir padejau zaislu ir vaika padejautai vazineja dabar :DDD ir va sausainiu gaidelis su pienu ir slyvom padariau …
santukas parašė:
as va patiesiau pirma karta ant zemes anklodes , ir padejau zaislu ir vaika padejautai vazineja dabar :DDD ir va sausainiu gaidelis su pienu ir slyvom padariau …
kaip dariai?
As tai ir viena savaitgali leidau sau vyno taure ir sidro skarbonke isgerti
tai jau zandai kad iraude buvo...bet ryte pienuka ispyliau lauk (as nusitraukoneju neismokom is papulio valgyti ) o matinsiu iki kol pieno turesiu arba kol i darba sugrysiu.Planuose turiu dukryte iki 1,5 metuku augintis.
Nonita03 parašė:
Aš galvoju maitint iki naujų metų kažkur. Nu max iki metukų, nes paskui sunku atpratint. Aš savo krikštadukrę turėjau pas savę svečiuos savaitę laiko laikyt, kol jo…
Na nezinau nezinau...kai drasko 'maikes' viesumoj nera grazu, bet juk galima vaika isaukleti, kita vertus, jeigu drasko - vadinasi jam dar reikia to pienuko. Kam atimt is vaiko ta malonuma?...Ju atpratinti nereikia, vaikai patys pieno atsisako, kai nusprendzia, kad jiems jau nereikia...
Na o as, iki univiero nemaitinsiu, bet kol ji nores ir kol pieno turesiu, man maitinti ne problema, ar tai bus 1m ar 1.5 ar 2m...
13 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai