lelyte.agne parašė:
sveikos mamytes ,
vakar vakare apie puse desimt pasiekem temperatura beveik 39 iskvieciau greitaja i…
Nieko sau.. papasakosi po to kuom viskas baiges.. kas per infekcija..
O jums stiprybes, viskas bus gerai!
Sveikit!!!
lelyte.agne parašė:
sveikos mamytes ,
vakar vakare apie puse desimt pasiekem temperatura beveik 39 iskvieciau greitaja i…
Nieko sau.. papasakosi po to kuom viskas baiges.. kas per infekcija..
O jums stiprybes, viskas bus gerai!
Sveikit!!!
lelyte.agne parašė:
sveikos mamytes ,
Sveika, laikykites, kaip galvojat, kaip ir kur galejot persalt ?
Savrina parašė:
Sveika, laikykites, kaip galvojat, kaip ir kur galejot persalt ?
sako kad gerklyte nuo manes uzsikrete
lelyte.agne parašė:
sako kad gerklyte nuo manes uzsikrete
vargse maziuke, na tikekimes greit praeis
Savrina parašė:
vargse maziuke, na tikekimes greit praeis
ir as tikiuosi bet ji siaip geriau jau jauciasi ziadzia valgo godziai bet po nedaug judri pakankamai
swellyte parašė:
Sveikos mamos,
Turiu pamokancia istorija... tik ka grizau is Fabijoniskiu Rimi parduotuves... ras…
net šaltis nuėjo, nu bet tu sumastyk palikt vaiką....
swellyte parašė:
Sveikos mamos,
Turiu pamokancia istorija... tik ka grizau is Fabijoniskiu Rimi parduotuves... ras…
Kaip baisu... Ir kas turi detis tos motinos galveleje? Va del to man ir patinka anglu tvarka, nei masinoje, nei namie, nei kieme vaikas vienas buti negali... JUk tiek tetruksta tokioj situacijoje iki nelaimes... Liudna kai taip elgiasi tos kurios pilvelyje nesiojo sitiek laiko, o poto pasidaro apsipirkimas svarbiau.. negi sunku ta kiedute su lelkiu kad ir i pirkiniu vezimuka isideti..
lelyte.agne parašė:
ir as tikiuosi bet ji siaip geriau jau jauciasi ziadzia valgo godziai bet po nedaug judri pakankamai![]()
Bet jusu mazylei lyg ir anksciau itare kazkokia infekcija? Ar as maisau jus su kita mamyte?kuo greiciau sveikit
Savrina parašė:
Po to nespesit sausktelio duot, jau burnyte atidaryta bussiandien tiek prisijuokiau su dukryte, kad zandus skauda, as jai kisu sauksteli o ji man sako "kaka" na…
Geras!
Nu kaka kaka.
booom_booom parašė:
o mano, tai labai noriai ir su sypsena valgo, seile vaikui tysta tiesiogine prasme, tikiuosi kai padidinsim porcija viskas ir toliau puikiai eisis :maitinu-saukstel…
Aha, aš irgi pastebėjau, kad po tos košės (nors ir 1 šaukštelio - šiandien tiek jau įstengė suvalgyt, bet vis tiek purtėsi, raukėsi
) mažiau MP išgeria...
swellyte parašė:
Sveikos mamos,
Jėtus!
Norvegijoj seniai būtų visos tarnybos tokiai mamkai iškviestos... Neįsivaizduoju, kaip taaaip galima...
lelyte.agne parašė:
sveikos mamytes ,
Sveikit!
Ginteinte parašė:
Bet jusu mazylei lyg ir anksciau itare kazkokia infekcija? Ar as maisau jus su kita mamyte?kuo greiciau sveikit![]()
Mano mažajai buvo infekcija, kai tik gimė, tai pirmosios jos gyvenimo dienos su antiobiotikais buvo. Bet gerai, kad tą infekciją iškart pastebėjo, nes kitaip būtų galėję prastai baigtis... Tfu-tfu-tfu.
--šypsenėlė-- parašė:
Mano mažajai buvo infekcija, kai tik gimė, tai pirmosios jos gyvenimo dienos su antiobiotikais buvo. Bet gerai, kad tą infekciją iškart pastebėjo, nes kitaip būtų g…
Mums irgi itare infekcija, nes man gimdant sukilo temperatura, todel po gimdymo mazyle 3 paras reanimacijoje laike, paselius eme, antibiotikus leido... Tai as paniskai bijau tu infekciju... Idomu kodel neguldo i ligonine jei tyrimai rodo infekcija kraujyje?
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai