Monukas parašė:
sveikos, ar kurios mazylis sirgo pienlige ? kaip gydetes ?
Mes pradzioj gydemes soda tai lb skranduka suerzino, tuomet liepe daktarino nusipirkt ir per kelias dienas praejo
Monukas parašė:
sveikos, ar kurios mazylis sirgo pienlige ? kaip gydetes ?
Mes pradzioj gydemes soda tai lb skranduka suerzino, tuomet liepe daktarino nusipirkt ir per kelias dienas praejo
swellyte parašė:
As tai isviriau viena bulve (juokingai atrode), sublenderiavau, ipyliau mp, ir sumakalojau, gavos skystimelis toks... tai geriau sekes nei vakar :))
Trinkite su paprastu mediniu grustuvu, kiek ten tos bulves..
o per gelezi (blenderio peiliukus) dingsta vitaminai visi, cia tiesiog draugiskas patarimas
--šypsenėlė-- parašė:
Po tokio juokingo pirmo karto sunku net įsivaizduot, kad gali daug tos tyrės suvalgyt... :))))
Po to nespesit sausktelio duot, jau burnyte atidaryta bus
siandien tiek prisijuokiau su dukryte, kad zandus skauda, as jai kisu sauksteli o ji man sako "kaka" na gal netycia taip suskiemenavo, bet labai i tema, tai balsu kvatojau, mazoji prisijunge prie manes
Sveikos mamos,
Turiu pamokancia istorija... tik ka grizau is Fabijoniskiu Rimi parduotuves... rasau verkdama, taip kad nekreipkit demesio i klaidas..
Susidejusi maisus i masina, vaziavau statyti vezimuka i namuka. Isgirdau verksma.. instinktyviai pradejau dairytis. Ir ka jus sau manot, pamaciau masinoje gulinti kudikeli, auto keduteje, 4-5menesiu. Verke kaip pjaunamas... nezinau kiek minciu praleke per sekundes daly.. nubegau pas apsaugini, vos ne vos islemeniau kas pamaciau.. asaros kaip pupos.. man tiesiog protu nesuvokiama... apsauginis sutrikes ziuri i mane kaip i kvaile "Ponia, ko jus taip verkiat?" "Kaip tai kodel? jus gal vaiku neturit??" jis susisieke su kazkuo per racija, ir isejo, stovejau pasikukciodama prie tos masinos dar 15min, vaikiukas verke ne savo balsu, visas israudes, klyke, labiausiai bijojau kad nepaspringtu, tuomet dauzciau langa.. ir stai.. pamatau kaip ant podiumo vos ne vos parsivelka moteriske..ji ziuri i mane lyg niekur nieko.. "cia jusu masina?" "taip, o ka?" "cia jus palikot kudyki?" "taip, o ka?", pirma karta pritrukau zodziu, ir tepasakiau vos ne vos.. "as jusu labai prasau, nepalikinekit savo vaiko!" "nu gerai..."..
Mamos, labai prasau, nepalikinekit savo vaiku, nesvarbu kiek laiko jums tai uztruks, ar 1min, ar 2...
swellyte parašė:
Sveikos mamos,
Turiu pamokancia istorija... tik ka grizau is Fabijoniskiu Rimi parduotuves... ras…
Buciau is kart policijai skambinus,kad jie uzfiksuotu ir kad pranestu vaiku teisems.
dyleee parašė:
Buciau is kart policijai skambinus,kad jie uzfiksuotu ir kad pranestu vaiku teisems.
As nubegus pas apsaugini, tikejausi kad ji iskart atleks akis isputus... istikruju, tuo metu net nesusiprotejau, emocijos paeme virsu..
sveikos mamytes ,
vakar vakare apie puse desimt pasiekem temperatura beveik 39 iskvieciau greitaja ir varem infekcine ten padare tyrimus apziurejo pasitaike labai geras daktaras vaiku skyriaus vedejas tai issiklausinejau visko kas mane domina nes mano daktare nekokia , pasake kad pas ja kraujas rodo infekcija bet tai nera labai blogai ryt pas daktare slapima pasidaryti ir daktare duos vaistuku, onakti jai pabloges atvaziuoti vel , pasidarem poliklinikoje visus tyrimus mes snd ir ka kraujas rodo vis didejancia infekscija , gerkleje angina su puliniais, o ir slapimas rodo infekcija tai gali buti pusles uzdegimas o gal ir ne zodziu israse antibijotiku ir liepe penktadieni pasirodyti.
swellyte parašė:
Sveikos mamos,
Turiu pamokancia istorija... tik ka grizau is Fabijoniskiu Rimi parduotuves... ras…
Nu nieko sau, o jei butu buvus vasara, vaikas gi uzduses butu
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai