snd nuo ryto leliu palikau draugui. turejau swarbiu reikalu. pamaitinau pries iswaziuojant ir pamokinau kaip daryt misini,kaip pampi keist, sito nebuvo dares ne karto du menesius. grizau wakarop sutinusiom krutim aisku dawiau iswalgyt o draugas wisa wakara praburnojo, kad daugiau gywenime wienas su kudikiu neliks, kad cia nesamone, kad as NEISIVAIZDUOJU (!) kaip jis rekia, kaip neatsirugsta, kaip daznai apsysina wiska. isitempes i buta wezima jame migde waika, nes jis matai diena neuzmigo, nors sakiau kad nemiega musu waikiukas diena. nu dzin. db wa maudem tai keliu drauga, tas iskart atbudes bamba, tu sako pasedetum wisa diena prie waiko tj cia neatsikeltum taip.... nu bl ! o ka as dariau paskutinius menesius diena is dienos!!!! ?
oj mergaites, kazkaip gyweni su zmogum, atrodo mato ka darau tuo labiau wieno kambario butas apskritai wiska mato wisa weikla, ir maitinima ir pampio keitima ir kalbejima su waiku ir nesiojima wiska zodziu. o db as klausiau to burnojimo ir atrodo anksciau kambary turejom nematoma siena. as niekad jam grizus nesiskusdawau kad kas buwo blogai. na man enbuwo nieko blogo tik tas nekakojimas, bet wa db jau antra diena pats pakakina , nepradejau ir neduodu to sirupo kur nusipirkau
wisada nebent pasidziaugdawau, kad wa neatpyle, wa pakaojo, va juokesi is to ir ano, ...
persasi iswada kad du menesius buwau wiena teoriskai. jis nieko nemate, nieko negirdejo.
ismaudem leliu, draugas nuejo miegot, po sekundes jau parpia, leliukas pamitintas irgi uzmigo, man akys stacios jau antra para dar diena reikalu vel bus, bet vesiuos leliuka, nes draugas matomai isprotes. buwo istarti zodziai nedrisk daugiau manes wieno palikt su waiku. gerai kad nepasake su mano waiku.....
atsiprasau.
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus
- Vaiko sveikata
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Antibiotikai ir žarnyno sveikata
- Neišnešioti kūdikiai
- Vaiko globa
- Vaikų skiepai
- Vaiko higiena
- Vaiko kalbos raida
- Vaiko miegas
- Žindymas
- Vaiko intelekto ir gebėjimų raida
- Vaiko emocinė raida
- Vaikų vardai
- Kūdikių pasaulis
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Sauskelnių ir puoduko reikalai
- Fizinė ir motorinė vaiko raida
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko ugdymas
- Augu sąmoningai

, kad drįso vyras pasakyt tokius žodžius, gi ne tu viena sugalvojai vaiko susilaukt, abiejų atsakomybė turi būt ir supratimas, rūpinimasis vaiku. Jei jam laisva diena tegu būna su vaiku. Plius vyrai neturi tiek kantrybės manau, nes saviškį buvau palikus kelioms valandoms ir mažius kaip tik nemiegojo, o pavalgęs budravo ir vis nepatiko jam kažkas, sakau keisk pozicijas - tai ant rankų, tai gultuke tai panešiok ir nebezirs. Tai grįžau, guli abudu su soske ir klausia manęs - o negalima padaryt, kad pririšt tą soskę su gumyte, kad jam neiškristų
Kai vyrai masto?
Sakau normaliai tu čia mastai. Bet va tikiu ateis laikas, kai bus galimybė, kad išeisiu į miestą ar kur visai dienai, tai va idomu kaip tada tvarkysis, kaip maitint sugebės, kaip pats pavargs, nes mažylis dieną miega pas mus, bet gal jam nepatiks, kad mamos nėra visą dieną ir pakels šumą