vita24 parašė:
Sveikos mamytes,mano mergyte jau antra diena kaip suvalgo po90ml kaskur,visad sukirsdavo po170 ar man sunerimti..kas jai pasidare.valgom panasei kas3val ir misinuku…
Isalks grys prie normalaus kiekio
vita24 parašė:
Sveikos mamytes,mano mergyte jau antra diena kaip suvalgo po90ml kaskur,visad sukirsdavo po170 ar man sunerimti..kas jai pasidare.valgom panasei kas3val ir misinuku…
Isalks grys prie normalaus kiekio
Gintarelisss parašė:
Na zinok sutapimas cia gal bet kai susirgau menesinem tai pienuko ryskiai apmazejo. Diena tai kas antra maitinima misineli duodu, buna kad ir nevalgo jis is manes d…
Aisku, svarbu leliukuj viskas gerai ;) labai patogu naktį is krūtinės maitinti! As irgi stengiuosi iki tada prikaupt
tj tada nenoriu dar sirgti
eicheldy parašė:
Aisku, svarbu leliukuj viskas gerai ;) labai patogu naktį is krūtinės maitinti! As irgi stengiuosi iki tada prikaupttj tada nenoriu dar sirgti
![]()
Na jo, aciu D kad dar bent nakti pienuko uztenka nes laaaaaabai tingeciau keltis nakti misinelio daryt
as kai miegale esu tai man taip sunku yra naktim atsikelti kad sakes...
vita24 parašė:
Maniskis irgi nuo vakar vakaro protestuoja su valgymu
neima nei papo, nei buteliuko. Kai tik valgyt, taip verkt. Nei mano pieno, nei misinuko nevalgo. Gal cia del karscio. Lauke vakar buvo karsta, vakare namai irgi iki 27 buvo prikaitinti saules, tad tik atsigeria truputi ir viskas
Jonike parašė:
Labas rytas.Kaip cia ramuO as siandien geriau jau jauciuos,temperatura nukrito,o i tuoleta nereikia lakstyt.Taigi sveika,tikiuosi.Taip ir nesupratau kas cia man…
Laba rytely
tai tikriausiai buvo apsinuodijomas... Svarbu viskas db gerai. Nes tikrai sunku rupintis vaikiukais, kj pačiai reikia pagalbos . Aha, moterikes ramios šiandien. Po savaitgalio tikriausiai ilsisi
Labas rytas,esam esam
isivaizduojat pas mum prie lango is lauko puses pradejo kamanes skraidyt,is pradziu prie sienos salia lango dabar ziuriu prie lango ir blemba tai karsta ir negalim lango salione atidaryt,as tikiuos jos kokio avilio nedaro cia?gal kas kokiu budu zinot kaip atsikratyt ju?gal koki cesnaka pakabint ant lango is lauko puses
nors cia gal vampyru atsikratytume ne kamaniu
geltona lelija parašė:
Labas rytas,esam esamisivaizduojat pas mum prie lango is lauko puses pradejo kamanes skraidyt,is pradziu prie sienos salia lango dabar ziuriu prie lango ir blem…
Kamanes vampyres
koki pest control pabandykit issikviest, ar kaip ten vadinas
Edit@ parašė:
Labasturim bedele, isbere galvyte, veiduka ir kAkliuka gal kam buvo taip?nuo ko gali tokie but?nes daktare musu nieko del to nesako
Tokie raudoni su lyg…
Sveika. As pries keleta dienu taip pat mamyciu teiravausi kas tai gali buti nes mes lygiai tokius pat spuogelius turim, tai mane nuramino kad del mano hormonu, bet jei tu misiniu tai nzn kas gali buti... pagal tai kiek vaikiuku turi sita problema ir kad ji pasireiskia panasiu metu sakyciau kad tai nieko baisaus ir savaime praeinantis dalykas...
geltona lelija parašė:
Labas rytas,esam esamisivaizduojat pas mum prie lango is lauko puses pradejo kamanes skraidyt,is pradziu prie sienos salia lango dabar ziuriu prie lango ir blem…
Va pas mane buvo i mergaites kambari iskridusi,nezinau kaip tiksliai vadinasi,bet toks didelis,didelis sirsuolys,tai vyras pagavo,o pana iki siol prisimena[nors ir neigele] ir jai kas nors prie lango suzizia is karto rekia kad bite.Gerokai baimes ivare,tik kaip naikint nezinau,as tai galvoju kad tinkliuka reiktu uzsisakyti i vaiku kambari,apsauga nuo parazitu,o ir vaikams mazesne tikimybe kad rupes list prie lango praviro
Lietuviskas racionalumas
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai