Laima121 parašė:
Man dar neprasidejo... Jau net daros biski neramu..
Kodel neramu?jos gali neprasideti kol maitinsi. As ju visai nelaukiau,bet atejo,kazi kaip kita men bus.
Laima121 parašė:
Man dar neprasidejo... Jau net daros biski neramu..
Kodel neramu?jos gali neprasideti kol maitinsi. As ju visai nelaukiau,bet atejo,kazi kaip kita men bus.
Laima121 parašė:
Viskas, man rodos baigiam ta pieno temaas pati nuo 1 savaites buvau karves pienu maitinama, dabar visa seima daugybe jo suvartojam ir vargo nematom. O visokie m…
Tai visi mes buvom taip maitinami, dar karta pasikartosiu mes visos skirtingos ir nuomones nesutaps. Man tik keista,kad mamos va ima savavaliskai prisimasto ir dar paskui pyksta. Viskas baigiau.
DeLi parašė:
Neramu kad kokio brolio/seses neaugintume
juokauju biski
DeLi parašė:
Tai visi mes buvom taip maitinami, dar karta pasikartosiu mes visos skirtingos ir nuomones nesutaps. Man tik keista,kad mamos va ima savavaliskai prisimasto ir dar …
As nepykstu as ne vien ji duodu
Laima121 parašė:
Neramu kad kokio brolio/seses neaugintumejuokauju biski
![]()
Na del to ir man buvo neramu nes nesisaugojom tik nla. Net viena karta testa dariausi,piu piu neigiamas,nes kolkas tikrai seses ar broliuko nesinori.
dvynes andzela ir adrija parašė:
As nepykstu as ne vien ji duodu
Koks skirtumas,kad ne vien.
DeLi parašė:
Koks skirtumas,kad ne vien.
Didelis
Laima121 parašė:
Viskas, man rodos baigiam ta pieno temaas pati nuo 1 savaites buvau karves pienu maitinama, dabar visa seima daugybe jo suvartojam ir vargo nematom. O visokie m…
jie kas menesi gali keist, nes pasiula tik dideja..o ikist nepirkamas prekes reikia..
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai