Viksva parašė:
o kodel teko stabdyti?
nes paruosemieji saremiai issauke gimdyma prasidejo tikri saremiai ir prasiverinejo kaklelis
Viksva parašė:
o kodel teko stabdyti?
nes paruosemieji saremiai issauke gimdyma prasidejo tikri saremiai ir prasiverinejo kaklelis
jetus visos tik perka o as dar ir lovytes ir vezimo neturiu ir daugybes smulkmenu... niekaip neissirenku.
labai sunku vaikscioti pilvas zemai tempia , einu ir dubens kaulai traska jai ant lygaus paguliu viskas net mystelt gali is skausmo kai reikia atsikelt... zodziu truksta
pilvux parašė:
kazkaip nieko ir as neperku dar..galvoju,kai iseisiu i dekreta paziuresiu..
Na viskas turbut priklauso nuo to kaip jautiesi. Jeigu savijauta gera, tai gali ir veliau. Bet kaip suprantu tai musu pilvukai augs dar greiciau ir bus vis sunkiau judeti.
Na as gal pagal sarasa. Man atrodo viskas ten OK. Na dar labai priklauso nuo to koks bus kovas. Kokia temperatura bus. Ir matai neaisku kiek laiko busim laikomos, skalbti tai nebus galimybes. Na as dabar galvoju, kad reikia nusipirkti skalbimo miltelius, dasipirkti daikciuku sau ir krauti lagamina
Tegu stovi paruostas.
eziukas33 parašė:
Na as gal pagal sarasa. Man atrodo viskas ten OK. Na dar labai priklauso nuo to koks bus kovas. Kokia temperatura bus. Ir matai neaisku kiek laiko busim laikomos, s…
na aš irgi jau kraunuosi tašę, bus ramu
tai va ir susipirkinėju po biški viską
Lari parašė:
na aš irgi jau kraunuosi tašę, bus ramutai va ir susipirkinėju po biški viską
As irgi jau kt savaite krausiuos, bus ramiau.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai