santa1 parašė:
sveikinu Perla,grazus angelelis,o jau didumas koks![]()
o del kokiu priezasciu buvo sunku pastoti?
mes irgi pusmeti pl…
Ačiu už sveikinimus. Tas ilgumas i teti.
santa1 parašė:
mes irgi pusmeti pl…
Ačiu už sveikinimus. Tas ilgumas i teti.
santa1 parašė:
mes irgi pusmeti pl…
Kaip jaučiatės? Gal žinot kas pilvelyje gyvena?
As perla parašė:
Taip stebuklu buna jau isitikinau. Pamenu kaip mamytės sakė pagal kinu kalendoriu galima lyti atspėti ir pagal žiedo judejima, man rodo tai ka ir turiu![]()
Perla, nuosirdziai sveikinam!!!
Kokia didele grazia seima turesite! Smagu skaityti kiekviena post'a!!! Net asaros kauptis pradejo. O dukrytes piesinys... -labai talentinga mergyte!!!!
Mano vyras irgi kaip nujausdamas man sake dar ne dabar, luktelk-kaip pasake taip ir vyko. As vis prunksdavau kad atidelioji jis planavima
O po visko buvom garantuoti abu jau po keliu dienu
saunuolis vyras,nujaute nestuma pirmasis,dziugu,kad laukiates,lengvo nesiojimo jums
o ka turesiu tai net neisivaizduoju,pagal kinu kalendoriu turetu but mergyte,bet va mano mama puse raganos vis ciauskia,kad bus berniukas,pagal ja ir pilvukas smailus,ir ant veiduko nepasikeiciau
nu laukiu nesulaukiu,kada pasakys lyti,o dar labiau nesulaukiu gimdymo,vaje dar kiek ilgai laukt
O jums matau ketvirtas vaikutis bus,kiek aukliu turesit ,kiek paramos bus atsiradus mazyliui
sulaukusi parašė:
pasakė kda bus berniukas?![]()
O kur vilniuje tiksliau lanketes?
gintaregera parašė:
Merginos, as vis noru paklausti,o kaip jus su vyrais einate i echo ?jus pasakot,kad bus vizitas su vyru ? ar kaip ?
![]()
Pati gydytoja siulo atsivest
evagel parašė:
Pati gydytoja siulo atsivest![]()
Jo, visus kartus patys pasiule vyrui sudalyvauti
4 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai