vitaa9 parašė:
Lipau iš troleibuso šiandien ir stotelėj šaligatvis nelygus ir išlipus netaip koją pastačiau ir griuvau . Tai su greitają išvežė , koją išsisukau . Rentgeno atsisak…
O siaubas koks... ilsekites ir sveikite
vitaa9 parašė:
Lipau iš troleibuso šiandien ir stotelėj šaligatvis nelygus ir išlipus netaip koją pastačiau ir griuvau . Tai su greitają išvežė , koją išsisukau . Rentgeno atsisak…
O siaubas koks... ilsekites ir sveikite
pifpaf parašė:
Ką vartojat kai raižo skrandį ar žarnyną?Man šiandien sunkiausia diena per mėnesį, seilės kaupiasi, dujos kaupiasi, atsirūgstu,skrandis išpūstas ir skauda. Na i…
Ir as sian taip jauciuosi, kelniu negaliu uzsegti taip pilva pucia
dabar suvalgiau lekste sriubos, tokios skystos, o issipute taip kaip buciau triguba porcija suvalgius
gydytoja sake galima espumisana gerti nuo putimo, bet kolkas laukiu kol praeis savaime
jei lovoj guliu tai isvis blogai, einu suniuka lauke pavedzioti, tada matyt virskinimo procesas suintensyveja ir geriau palieka
magn parašė:
Ir as sian taip jauciuosi, kelniu negaliu uzsegti taip pilva puciadabar suvalgiau lekste sriubos, tokios skystos, o issipute taip kaip buciau triguba porcija su…
Aš ir taip, ir taip bandžiau. Tai padeda tik atsigulus kniūbsčiomis, pritraukus kojas prie krūtinės. Bet aš taip greičiau pagimdysiu
ahyyra__ parašė:
reikia ir man gal to magnio nusipirkti...![]()
Siand ir as nusipirkau bio magnio ....
vitaa9 parašė:
Aga pailsėsi čia![]()
Nu va kad,pasiseke....laikykites
marijuke24 parašė:
Nutraykiau magnio vartojama 37 savaiciu 39 sav ir 4 pagimdziau labai greitai ir neskausmingaiir del jokio gresencio nepergyvenau visa nestuma
![]()
O po kiek mg magnio jus geriat kiekviena diena pirmais menesiais?
Man gaunasi po 360 mg, ar ne per daug?
Agnieska09 parašė:
Nu va kad,pasiseke....laikykites
Ačiū
sakyčiau nepasisekė
5 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai