vitaa9 parašė:
Lipau iš troleibuso šiandien ir stotelėj šaligatvis nelygus ir išlipus netaip koją pastačiau ir griuvau . Tai su greitają išvežė , koją išsisukau . Rentgeno atsisak…
O siaubas, laikykites
vitaa9 parašė:
Lipau iš troleibuso šiandien ir stotelėj šaligatvis nelygus ir išlipus netaip koją pastačiau ir griuvau . Tai su greitają išvežė , koją išsisukau . Rentgeno atsisak…
O siaubas, laikykites
vitaa9 parašė:
Ačiū laikausiŠaldau koją purškikliu , kad bent kiek skausmą nuimt . Jau ganėtinai ištino , tai vaikščiot jau nebegaliu . Ryte taip jaučiu dar labiau patins :)…
Laikykites!
vitaa9 parašė:
Ačiū laikausiŠaldau koją purškikliu , kad bent kiek skausmą nuimt . Jau ganėtinai ištino , tai vaikščiot jau nebegaliu . Ryte taip jaučiu dar labiau patins :)…
Ar turit naturalaus (naminio) karves pieno?
Mano tetis kai koja istinsta visad mirko jame
truputi pasildo ir merkia traumuota istinusia koja
tinima nuima
Canana parašė:
O po kiek mg magnio jus geriat kiekviena diena pirmais menesiais?
Man gaunasi po 360 mg, ar ne per daug?![]()
Mano magnis po 300 mg. Neturetu buti perdaug nes as ji geriu ryte, o jai vakare maudzia pilva ir vakare isgeriu dar viena tablete. Bet turi buti naturalas magnis be nieko.
vitaa9 parašė:
Ačiūsakyčiau nepasisekė
![]()
Nu cia kita prasme...nusipirkit traumelio tepalo jis labai padeda....
Abra parašė:
Ar turit naturalaus (naminio) karves pieno?
Mano tetis kai koja istinsta visad mirko jametruputi pasildo ir merkia traumuo…
Ne tik parduotuvės turiu .
Agnieska09 parašė:
Nu cia kita prasme...nusipirkit traumelio tepalo jis labai padeda....![]()
Tepuosi ačiū agnieška . Vakar prieš naktį koldūnus dėjau šaldžiau ir naktį dar perskindoliu patepiau . Na tinimas gal šiek tiek praėjo , nieko praeis
marijuke24 parašė:
Mano magnis po 300 mg. Neturetu buti perdaug nes as ji geriu ryte, o jai vakare maudzia pilva ir vakare isgeriu dar viena tablete. Bet turi buti naturalas magnis be…
Na pas mane ir tik magnis be nieko. Geriu antroj dienos pusej
Canana parašė:
Na pas mane ir tik magnis be nieko. Geriu antroj dienos pusej![]()
As nusipirkau bio magnesium...rekomendavo po 3maiseliu iskart geriau...
5 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai