Lyriukas parašė:
Toks dalykas kaip vandens buteliukas pas mane visada rankinėje, ir šiaip per dieną nemažai jo išgeriu![]()
Tai labai gerai
nes man gydytoja liepe butinai bent 2 litrus vandens isgerti.
Lyriukas parašė:
Toks dalykas kaip vandens buteliukas pas mane visada rankinėje, ir šiaip per dieną nemažai jo išgeriu![]()
Tai labai gerai
nes man gydytoja liepe butinai bent 2 litrus vandens isgerti.
Lyriukas parašė:
Na būsimos ir jau esamos mamytės pasidalinkit informacija, kur pirkti geriausia vėžimą?išnaršiau visą internetą, arba kainos nenormalios, arba nepatinka ka…
Mes pirkom skelbiu.lt Graco symbio 3in1 uz 950lt. Naudosim ir antram vaikučiui
remeikiukai123 parašė:
Sveikos mamytėsAš gyvenu Savanorių pr. apačioje
Praktiškai centre
Smagu būtų pabendrauti
Kadangi ne vienai tai pirmasis mažylių laukimas
![]()
Sveika prisijungus
Lyriukas parašė:
Na būsimos ir jau esamos mamytės pasidalinkit informacija, kur pirkti geriausia vėžimą?išnaršiau visą internetą, arba kainos nenormalios, arba nepatinka ka…
Mes isciupinejom tikriausiai visus Kajne esancius vezimelius. Sustojom ties zippy classic su klasikine vaziuokle. Labai maloniai linguoja, super didelis lopsys. Ziurinejom emmaljunga, bet kaina labai kandziojasi. Roan marita labai nepatiko nes sunkus. Peg perego is aplinkiniu naudojanciu pasakymu yra nepatvarus. Zippiai su sukamais ratais man kiausiniai tokie, tai tikriausiai zippy classic rinksimes
kasvaizde parašė:
Siandien radau laisva vieta, tai vakare keliausiu paziuresiu ar ka matys jau ;)))
sveika, kaip sekesi apziura?
Lyriukas parašė:
o tu jau spejai visa interneta isnarsyti?
as sakiau be 7-8 menesio vezimo tikrai neziurinesiu
kokio mazdaug ieskai? gal turi jau kokius favoritus?
remeikiukai123 parašė:
Sveikos mamytėsAš gyvenu Savanorių pr. apačioje
Praktiškai centre
Smagu būtų pabendrauti
Kadangi ne vienai tai pirmasis mažylių laukimas
![]()
sveika sveika
neblogoj vietoj gyveni, man labai patinka centras, pati noreciau kuo arciau jo gyvent
galim kada susiorganizuot koki pasisedejima kavinej, susipazintume, paplepetume, gal atsiras ir daugiau norinciu
VeronikaLis parašė:
Mes pirkom skelbiu.lt Graco symbio 3in1 uz 950lt. Naudosim ir antram vaikučiui
fainutis koks
kokie pliusai minusai? kodel toki pirkot?
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai