Ymka parašė:
Šiaurės klinika butu ir man patogu, o pas kokia gyd?
As dar ten rinkaus rinkaus pagal mamu pasakojimus, bet dar neishsirinkau. Nes visos pas skirtingas lankosi
Ymka parašė:
Šiaurės klinika butu ir man patogu, o pas kokia gyd?
As dar ten rinkaus rinkaus pagal mamu pasakojimus, bet dar neishsirinkau. Nes visos pas skirtingas lankosi
Goknesta parašė:
O gal kuri gali parekomenduoti Kalnieciu poliklinikoje arba Dainavos poliklinikoje kokia gera vaiku daktarę.?![]()
Dainavoj tai Birute Bytautiene labai faina. Bent visada siuntimus duoda kur reikia, maldaut nereik.
asta83 parašė:
Jungiuosi prie jusu. Angeliukas atkeliaus birzeli. Gyvenam prie sporto hales.
O o mes irgi netoli
Goknesta parašė:
Būtinai reiks ir čia nueitįdomu prisimint bus! O jų tame psl nėra dar info apie vasarį,kaip tu matai. kad vasario 14d.? Uzsiregistravai jau? Pas kokia ginę lank…
Lankausi pas Jukutienę, ji ir davė lapuką su šios paskaitėlės datomis, pati dar neužsiregistravau, neprisiruošiu
P - ienė parašė:
O kur planuojate gimdyti? Kokios mintys? Galbut rekomendacijos?
Šeštadienį su vyru buvome nuvažiavę į Krikščioniškus GN, nes buvo atvirų durų diena. Pati ten gimiau, beveik visos mano giminės moterys gimdė, draugės taip pat gyrė. Kai tik nuėjom pati labai susikausčiau ir vyras juokėsi iš didelių akių mano
visos praeinančios darbuotojos buvo malonios, vis klausinėjo ko čia stoviniuojam, gal kažką padėt, kažką pakviest. Ekskursija irgi įdomi buvo, nes pirmą kartą po tokius dalykus klaidžiojau
palata mokama 30e, mažesnė 15e, bet ir nemokamos labai padorios. Pagimdžiusias guldo po vieną, nes palatų daug, ką tik atliktas remontas pusrusy, ten gal kokios 4 - 5 palatos padarytos šviežutėlės, dar baldai nauji, nesunešti, koridoriuj pupsojo. Vyrams pusryčiai - 1e, pietūs - 2e. Žinoma, jei komplikacija veš į klinikas, bet nusiteikiu geriausiam variantui ir vyksiu ten
...AteinantiMeilė... parašė:
Sveikosdainava
![]()
Sveikute, kaimyne
floora parašė:
Šeštadienį su vyru buvome nuvažiavę į Krikščioniškus GN, nes buvo atvirų durų diena. Pati ten gimiau, beveik visos mano giminės moterys gimdė, draugės taip pat gyrė…
As tai labai noriu i klinikas apsidairyt, gal kas zinot kada ten atviru duru diena? As kai gimdziau Krikscioniskuose, tai tos kitos palatos buvo nelabai, kiek prisimenu, saunu, kad atnaujino
1 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai