auč. parašė:
![]()
![]()
![]()
Joo mano irgi tokia reakcija
neatitinka jis kazkaip savaiciu, rengiames jau 68 dydi, galva nulaiko praktiskai nuo gimimo, akytemis seke viska jau irgi nuo gimimo ir va desertui dantys jau dygsta
auč. parašė:
![]()
![]()
![]()
Joo mano irgi tokia reakcija
neatitinka jis kazkaip savaiciu, rengiames jau 68 dydi, galva nulaiko praktiskai nuo gimimo, akytemis seke viska jau irgi nuo gimimo ir va desertui dantys jau dygsta
Gabijač parašė:
Mums ta pati neramumo beda..Diena pamiega 10-15min pokaitukus, viena ilgesni lauke siaip ne taip, bet dabar nei lauke neuzmiega, vakare isvis prasideda klykimo vaka…
As ir jau taip galvoju gal dantys 🤔 mama durna isvadino, bet pasirodo buna taip🤦♀️ O jus viburcol kiek per diena dedat?
Smiley parašė:
As ir jau taip galvoju gal dantys 🤔 mama durna isvadino, bet pasirodo buna taip
Buna buna
mano duktereciai irgi panasiu metu dygo, bet jai nustojo neisikale, savaitele taip papyko, bet maniskiam ziuriu jau issikale
vakare pries miega, kai jau niekaip nebesusitariam nes nei valgo, tik klykia
Gabijač parašė:
Buna bunamano duktereciai irgi panasiu metu dygo, bet jai nustojo neisikale, savaitele taip papyko, bet maniskiam ziuriu jau issikale
vakare pries miega, kai…
Visa dedat ar puse? Nes mums sake puse det 🤔
auč. parašė:
Kaip mamukai rengiat vaikus i lauka tokiu oru kaip snd? Kokie 24 bet siek tiek vejuota. As neisivaizduoju kaip rengt... trumpom rankovem bodziukas,ilgom kokia palai…
Bodis trumpom, koinytes, sliauztas ir kepuryte. Niekuo nekloju.
Smiley parašė:
Visa dedat ar puse? Nes mums sake puse det 🤔
Visa dedu, nes ir tai jau su zvakute dar pyksta, bet ne tiek baisiai, o jei puse deciau tai kazin ar pajaustu poveiki
beto homeopatines tos zvakutes, tai nemanau, kad labaai jau kenkia
auč. parašė:
Kaip mamukai rengiat vaikus i lauka tokiu oru kaip snd? Kokie 24 bet siek tiek vejuota. As neisivaizduoju kaip rengt... trumpom rankovem bodziukas,ilgom kokia palai…
Man regis geriau biskiuka vesiau nei per siltai 😉
Gabijač parašė:
Visa dedu, nes ir tai jau su zvakute dar pyksta, bet ne tiek baisiai, o jei puse deciau tai kazin ar pajaustu poveikibeto homeopatines tos zvakutes, tai nem…
Gabijač parašė:
Visa dedu, nes ir tai jau su zvakute dar pyksta, bet ne tiek baisiai, o jei puse deciau tai kazin ar pajaustu poveikibeto homeopatines tos zvakutes, tai nem…
Tai kad neina sugrust nepjautos bent pas mus 🙈 plius ten ir pagal indikacijas nlb visos tokiems galima, bet kaip sakot homeopatines 🙂
5 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai