Smiley parašė:
Tame ir esme, kad nemiega ir lauke
Vajej, gal tokios kelios dienos sunkesnes su miegeliu, o po to gerai miegos...tikiu, kiek jums reik kantrybes kai nemiega
Smiley parašė:
Tame ir esme, kad nemiega ir lauke
Vajej, gal tokios kelios dienos sunkesnes su miegeliu, o po to gerai miegos...tikiu, kiek jums reik kantrybes kai nemiega
Giedra diena parašė:
Vakar miegojo lauke. Sian jau vsio. Namie tuo labiau. Padedi i lovyte ir verkia, ant ranku nenurimsta, o matos pavargus
Kaip mamukai rengiat vaikus i lauka tokiu oru kaip snd? Kokie 24 bet siek tiek vejuota. As neisivaizduoju kaip rengt... trumpom rankovem bodziukas,ilgom kokia palaidine bodziuko storumo,ir kelnytes? Plona kepuryte. Kazi det vilnones ar ne
man cia nervas,nes pastoviai baisu kad nebutu salta :))
Smiley parašė:
Vakar miegojo lauke. Sian jau vsio. Namie tuo labiau. Padedi i lovyte ir verkia, ant ranku nenurimsta, o matos pavargus
Mum irgi vakar nuo 6 vakaro uzejo teko is parduotuves iseit😁niekaip nenuraminau reke klyke,rieciasi.dar taip nebuvo kad masinoj nemiegotu o rektu. Siandien nuo ryto irgi panasei,dziaugiuosi tik tuo kad uzmigo ir miega pavesiuky. Bet as pastebejau kad vakar kaip issikakojo taip pasidare,buvo 3 paras nekakojus,ir dabar toks vaizdas kad bijo issibezdet,nes papurpsi ir rekia
auč. parašė:
Kaip mamukai rengiat vaikus i lauka tokiu oru kaip snd? Kokie 24 bet siek tiek vejuota. As neisivaizduoju kaip rengt... trumpom rankovem bodziukas,ilgom kokia palai…
Pas mus termometras prie lango 30 rodo☺ mes isejom bodziukas sliauztai,reta kepuryte,plonas dzemperiukas.pastatau vezima pavejui ir miegam.
Man iskilo dilema,baigesi sildymo sezonas,o kaip maudot?patalpa kazkuo pasildot ar uztenka tiek kiek yra?
lasa parašė:
Pas mus termometras prie lango 30 rodo☺ mes isejom bodziukas sliauztai,reta kepuryte,plonas dzemperiukas.pastatau vezima pavejui ir miegam.
Mes sildom su sildytuvu kaskart,nors kambari silta tikrai.. bet aj,kazkaip man ramiau,kad nesusaltu tai pasildom
Awrytia parašė:
Mes irgi turėjome, tai aš nakčiai pritepiau luobelę aliejuku, uzdejau kepuryte ir muegot. Kitą dieną nebebuvo![]()
o kokiu aliejuku tepate
Mums ta pati neramumo beda..Diena pamiega 10-15min pokaitukus, viena ilgesni lauke siaip ne taip, bet dabar nei lauke neuzmiega, vakare isvis prasideda klykimo vakarelis, kruties neiduosi, be viburcol zvakutes neapsieinam jau geras 5 dienas...ir ka jus sau manot? kiso kumstuka daug i burnyte, tai patikrinu burnyte, ogi jau dygsta pirmieji dantukai apacioje tiek vienoj ir kitoj pusej..vienas jau issikales, matosi virsunele
evoliucionuoja tie vaikai siais laikais, pergreit auga
Gabijač parašė:
Mums ta pati neramumo beda..Diena pamiega 10-15min pokaitukus, viena ilgesni lauke siaip ne taip, bet dabar nei lauke neuzmiega, vakare isvis prasideda klykimo vaka…
Ogo..
Gabijač parašė:
Mums ta pati neramumo beda..Diena pamiega 10-15min pokaitukus, viena ilgesni lauke siaip ne taip, bet dabar nei lauke neuzmiega, vakare isvis prasideda klykimo vaka…
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai