auč. parašė:
Vava,mes labai panasiai kaip jus valgom :)’bet tas 150 labai retai buna,pas jus gal dazniau
dazniausiai 110-120. Kartais 80. Ziuresiu kiek mes per trecia menesi …
Manoji 170 dažniausiai suvalgo... aš jau galvoju, kad per daug... retai kada 120 užtenka...
Austėja- parašė:
Gimė 53cm ir 3,650kg. Tai sakyčiau niekuo neišsiskyrėm...
dabar 3mėnesiai ir savaitė ir ūgis 64cm ir 7,555kg. Auga pupsis jau su mišinukais, kaip gaila bebūtų... …
O kiek mišinėlio duodat ir kaip dažnai?
lasa parašė:
Mes tik dabar pradejom norma 2 men suvalgyt ta 150ml. Kur jau ant misinuko raso nuo 3men 180ml. Ir nesuku galvos. Nevalgo reiskias nenori. Diagramoj uzsiemus su rod…
O kaip dažnai maitinat? Nes ant mišinuko pakelio rašo 5 maitinimai per parą, jei gerai pamenu
auč. parašė:
Na kai kurios mamytes tikrai labai kategoriskai pasisako pries misinuka
niekas nesigincija,kad mp kudikiams yra labai gerai. Bet as tikrai galiu teigti, kad ne v…
Nereikia kreipti dėmesį... ne visi žino ir net nemanau, kad reikia žinoti, kodėl nemaitini pati... daug situacijų būna gyvenime
aš pati sunkiai "užkūriau" pienuko fabrikėlį, daug stengiaus ir dirbau, bet... kai susirgau, teko rinktis ar gerti vaistus ir sveikti bei turėti galimybę rūpintis vaiku, ar toliau negalėti pasirūpinti net savimi, o ką jau kalbėti apie mažylį, o jam duoti pienelį... tai žmogus ir renkiesi kas ir kaip
ir tikrai nesijaučiu bloga mama, mažylį maitindama mišinuku
Dolosas parašė:
Gaila ir man nemaitinti, bet nebegaliu ziuret i vaiko kancias
visus vaistus, kokie tik yra isbandem,..dar kelias dienas bandysim isbuti, ir reiks griebtis misini…
Mes nan optipro naudojam
Gaikunas parašė:
O tai misinuku maitinant irgi pilva pucia ir diegliukai buna 😐 man pirma vaika teko misinuku maitinti ir na ka pute stipriai pilva nors tuo paciu hipp nuo diegliuk…
O taip... kariaujam ir mes su pilvuku ir visais diegliukais
panašu išaugti reik
lukryte parašė:
Tikrai nei prieš vienas nei prieš kitas mamas,visos daro taip kaip jai atrodo geriausią savo vaikeliu 😊,bet tikrai yra mamu,kurios nenori maitint,pvz. buvo mano kai…
Kai gulėjau ligoninėj, į mane kaip į beprotę žiūrėjo, kai stengiausi išlaikyti pienelį... kai vis traukiausi ir pyliau į kriauklę, su viltimi maitinti.... tai ne kartą sulaukiau pasakymo, kad kam papus gadini
arba vienos papai buvo maži, tai ir nemaitinau, gi nepatogu
tai ką žinau... čia jau taip juokas ima, tokių nesamonių paklausius
Shawty parašė:
Sveikos, kas kiek laiko maziukai jusu valgo? Gali buti kad vasara dazniau praso? nes nori atsigerti,? nes buna pavalgo, uz val vel nori🤔
Taip, būna
Ups. parašė:
Laba. Mes vesesnemis dienomis valgom kas 2-3val. Siltesnem dazniau ir kas pusvalandi r kas valanda. Pasiurbia truputi ir vel laimingas bendrauja. Manau kaip ir mus …
Sukietėjęs pilvukas gali būti ir vaikeliui pykstant
ar verkiant