Tiesiog88 parašė:
Kitą savaitę biopsija. Ir pirmas skiepas. Neramu vistiek labai,kad ko daugiau nepasakytų po biopsijos🤦♀️
Dar esveikatoje mačiau erozija,ektopija. Kai ėmė žpv tepinėlį,sakė gimdos kaklelyje daug kraujo😲🤦♀️
Žmogaus papilomos virusas (ŽPV) sukelia lėtinę infekciją, kuri gali sukelti įvairias ligas, iš kurių pavojingiausia - vėžys. Skaityti
visą straipsnįTiesiog88 parašė:
Kitą savaitę biopsija. Ir pirmas skiepas. Neramu vistiek labai,kad ko daugiau nepasakytų po biopsijos🤦♀️
Dar esveikatoje mačiau erozija,ektopija. Kai ėmė žpv tepinėlį,sakė gimdos kaklelyje daug kraujo😲🤦♀️
Tiesiog88 parašė:
Facebook yra grupė "Nebūk abejinga savo sveikatai (CIN)". Ten merginos labai daug dalinasi savo patirtimi. Man padėjo šiek tiek nusiraminti.
marijaesteka@@ parašė:
Aš turiu ŽPV 16 ir 33,darė biopsija ,nėra labai skausminga,psiskiepijau su dviem skiepais laukiu trecio po dviejų skiepų ŽPV dar yra ,bet pakitimai lokalizuojasi ,b…
Ka pakeitėt dar? Mityba? Imuniteto stiprinimas? Kas jautėte kad padejo?
Sveikos, nutariau savo patirtį aprašyti ir aš. Šiuo metu man 39 metai. Gimdos kaklelio citologiniai pakitimai ir žpv 31 nustatyti kai man buvo 29 metai (pirmajam sūnui tuo metu buvo 2 metukai). Tuomet darė kolposkopiją, biopsiją, lsil keitėsi į hsil. Taip pat pasiskiepijau. 6 mėn naudojau papilocare. 34 metų susilaukiau antro sūnaus. Kai jam buvo 4 mėn man atliko I konizaciją. 2 Metus buvo viskas gerai. Po to vėl rado pakitimus, hsil. Darė II konizaciją. Po konizacijos atėjo rezultatai- hsil, bet operacijos metu nepavyko visų ląstelių pakitimų pašalinti, todėl pasitarusi su onkoginekoloku, priėmiėm sprendimą šalinti gimdą su gimdos kakleliu. Be gimdos esu du metai. Gerai, nes nėra mėnesinių :). Tikrinuosi kas 6 mėn kol kas. Žpv 31 išnykęs nebuvo ir visada mane lydi kaip palydovas..
Esttute parašė:
Sveikos, nutariau savo patirtį aprašyti ir aš. Šiuo metu man 39 metai. Gimdos kaklelio citologiniai pakitimai ir žpv 31 nustatyti kai man buvo 29 metai (pirmajam sū…
Ačiū, kad dalinatės
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai