Rugileee parašė:
Man tai chalata dave.
Man marškinius ligoninės davė, o chalatą savo turėjau.
Eivenių g. 2, KaunasRugileee parašė:
Man tai chalata dave.
Man marškinius ligoninės davė, o chalatą savo turėjau.
aissim parašė:
O kada po CPO jau buvo galima keltis iš lovos? Kiek dienų laikė ligoninėje?
Kiekviena situacija individuali. Mes gulėjom 7 paras, nes mano kraujospūdis buvo labai aukštas ir mergaitei geltukė atsirado.
aissim parašė:
O kada po CPO jau buvo galima keltis iš lovos? Kiek dienų laikė ligoninėje?
Viskas labai individualiai, mus laikė 4 dienas, nes gelta dingo, svoris normose buvo. O pati gerai jaučiausi. Cezarį darė 19:30, o pakilt iš lovos ir pačiai rūpintis mažiuku leido jau sekančios dienos apie 12val. Mane iš intensyvios išvežė į normalią palatą iškart po pusryčių, o šalia beveik tuo pačiu metu atvežta gulėjo kita moteris, tai kiek girdėjau ją planavo palaikyt iki vakaro, nes kažkas nelabai gerai buvo.🫣🫣
aissim parašė:
Suprantu, kad individualu, bet kiek skaitinėju, tai atrodo, kad ir nuo ligoninės priklauso.
Visi sako kad klinikos toks konvejeris, man asmeniškai tai ne, daug dėmesio gavau labai. Ir gal net visai ilgokai gimdykloj laikė, davė dar laiko, kad išvengt extra CP, bet dėja.🫣🫣
aissim parašė:
Suprantu, kad individualu, bet kiek skaitinėju, tai atrodo, kad ir nuo ligoninės priklauso.
Po cpo apie keturias paras, jei viskas jums ir vaikui gerai. Būna ir tryjų išvažiuoja, jei pirmas cezaris ir labai ,,veržiasi ".
Nesu gimdziusi Lietuvoje. Skaitau gimdyviu krepseli i ligonine - keli naktiniai marskiniai , ranksluosciai dusui, ranksluostis galvos prakaitui, popierinis ranksluostis, tuoletiunis popierius ( nes daznai baigiasi) pampersai iklotai mamai,vaikui .. Tai ligonines,ka nors duoda LT isvis? Gal ir patalyne savo?
Megstu,kuo maziau daiktais apskrauti.
Gal galit pasidalinti patirtim, ka duoda klinikos?
Lollita. parašė:
Nesu gimdziusi Lietuvoje. Skaitau gimdyviu krepseli i ligonine - keli naktiniai marskiniai , ranksluosciai dusui, ranksluostis galvos prakaitui, popierinis ranksluo…
Kovo menesi gimdziau, tai dave gimdymo marskinius, po gimdymo persirengti naktinius dave, chalata dave (buvo bent pas mane privacioje palatoje pakabintas). Jei tualetinis baigiasi - pakeicia valytoja, galima paprasyti, jei nepamato
patalyne yra, buna jau apvilkta. Privacioj palatoj ir vyrui spintoj buna palikta patalyne. Tokius dalykus, kaip ranksluosciai sau, pampersai sau, faktas, kad reikia savo tureti. Ne viesbutis juk, o klinikos
pampersu kudikiui duoda dovanu, bet savo irgi rekomenduociau tureti.
Rugileee parašė:
Kovo menesi gimdziau, tai dave gimdymo marskinius, po gimdymo persirengti naktinius dave, chalata dave (buvo bent pas mane privacioje palatoje pakabintas). Jei tual…
Aciu,kad pasidalinote patirtimi. Na man ranksluosciai,tai kaip patalyne, atrodo turi but ligoninese, ir del higienos normu, daznai keiciami.Juk neskalbsi savo asmeniniu ligoninej,tai zinok ar atsivezti savaitei ar porai dienu.
As gimdzius NL pora kartu ,tai ligoninese nieko nereikejo, tikrai nei ranksluosciu, nei vaikui pampersu, tik visiskai asmeniniu daiktu sau drabuziu, slepeciu, gertuves.
3 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai