jolačka06 parašė:
Įdomu kaip su mokamomis palatom? ar jų yra ? kokia situacija dabar klinikose ?
Niekas Jums nepasakys tiksliai, iš anksto rezervuotis palatos neleidžia, kai pagimdot jei yra laisvų tada galit išsipirkti. 🤷🏻♀️
Eivenių g. 2, Kaunasjolačka06 parašė:
Niekas Jums nepasakys tiksliai, iš anksto rezervuotis palatos neleidžia, kai pagimdot jei yra laisvų tada galit išsipirkti. 🤷🏻♀️
jolačka06 parašė:
Siandien buvo, mano palatos drauges abi gavo diena pries skatinima/kita cp.
Pukis_ parašė:
Sveikinimai sulaukus leliukų! 🎉🥰 laikykitės ir sveikit!
Forumiete parašykit ką pasakys traumatologas, kokios priežastys to skausmo 🤔
Padarė rentgeną uodegikaulio, tai, kaip ir maniau. Lūžęs. Aš jau nuo vakar namie, specialaus gydymo uodegikaulio lūžiui nėra, juk nieks jo negipsuoja, su laiku skausmas turi mažėti, o lūžis susitvarkyti. Prie viso to dar prisideda plyšimai gimdymo metu ir susiuvimai, ir dar daaaug hemarojaus
Visa puokštė natūralaus gimdymo pasekmių.
Forumiete parašė:
Padarė rentgeną uodegikaulio, tai, kaip ir maniau. Lūžęs. Aš jau nuo vakar namie, specialaus gydymo uodegikaulio lūžiui nėra, juk nieks jo negipsuoja, su laiku skau…
O siaubeli... sveikite ir tikekimes greitai praeis :/
Forumiete parašė:
Padarė rentgeną uodegikaulio, tai, kaip ir maniau. Lūžęs. Aš jau nuo vakar namie, specialaus gydymo uodegikaulio lūžiui nėra, juk nieks jo negipsuoja, su laiku skau…
Laikykites 🥹🥹🥹 kiekvienos situacija itin individuali, bet as jus taip atrodo suprantu, save irgi motyvuoju, kad su kiekviena diena bus lengviau 💝
Zvaigz_dute parašė:
O siaubeli... sveikite ir tikekimes greitai praeis :/
Aš irgi labai tikiuosi...Bet užtai turiu sveiką, 10 balų įvertintą sūnų.
Forumiete parašė:
Sveikatėlės Jums 🙃 o uodegikaulis lūžo gimdymo metu??? 😱
Pukis_ parašė:
Sveikatėlės Jums 🙃 o uodegikaulis lūžo gimdymo metu??? 😱
Taip, gimdymo.
Forumiete parašė:
Taip, gimdymo.
Vajej, dar nebuvau girdėjus tokio dalyko 🙈
Pukis_ parašė:
Vajej, dar nebuvau girdėjus tokio dalyko 🙈
Dažnai būna, kad gimdymo metu, vaikui slenkant gimdymo takais, tas uodegikaulis kažkaip užsilenkia. O man ir lūžo.
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai