Lori28 parašė:
Merginos, prašau priminkite - koks korpusas Santariškėse pas gydytoją Vaigauskaitę?
Papasakokit, kaip sekėsi, ką sakė, kokie įspūdžiai? Aš pirmą kartą eisiu gegužės mėnesį, viskas rūpi, klausimų šimtai 😃
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįLori28 parašė:
Merginos, prašau priminkite - koks korpusas Santariškėse pas gydytoją Vaigauskaitę?
Papasakokit, kaip sekėsi, ką sakė, kokie įspūdžiai? Aš pirmą kartą eisiu gegužės mėnesį, viskas rūpi, klausimų šimtai 😃
Sveikos! Už poros savaičių+- laukia ir manęs pirmasis IVF! Kaip ir anksčiau,taip ir dabar pasirinkau gydytoją Vaigauskaitę,tik einu į Northway. Tai pridaviau jau tyrimus, belieka sulaukti gegužės mėnesinių ir startuoti. Pritariu,kad iš pradžių,atrodo tankus miškas,bet Vaigauskaitė labai paprastai ir aiškiai paaiškina kas laukia..
Gal tik galite mane apšviesti apie tuos kėlimus natūraliam,nenatūraliam,modifikuotame cikle? Kaip suprantu,čia arba natūraliai stebi ovuliaciją,arba su vaistais ją iššaukia? Bet gal galite kas plačiau paaiškinti skirtumus? Ir skiriasi kainos tada?
mazojiass parašė:
Sveikos. Ar kam buvo rasta šį bakterija Ureaplasma parvum, kas sekė toliau ? Gydimas ?
Labas, man buvo rasta. Su vyru gėrėm antibiotikus dvi dienas. Gydytoja sakė, kad nėra būtina gydyti, nes dažnai randama, bet ir nėra garantijos, kad išnyks, tiesiog profilaktiškai prie kiaušintakių pratekamumo tyrimą. Kiek domėjausi vieni skiria amtibiotikus, kiti ne🤷♀️
laiminga1359 parašė:
Labas, man buvo rasta. Su vyru gėrėm antibiotikus dvi dienas. Gydytoja sakė, kad nėra būtina gydyti, nes dažnai randama, bet ir nėra garantijos, kad išnyks, tiesiog…
Supratau. Ačiū. Aš jau neturiu nei vieno kiaušintakio. Rytoj važiuoju pagal cikla tyrimus darytis ir startuojam kaip ir jau.. 🫣
mazojiass parašė:
Sveikos. Ar kam buvo rasta šį bakterija Ureaplasma parvum, kas sekė toliau ? Gydimas ?
Pas mane ir buvo rasta tai su vyru ir gerem antibus. Užteko 1 kurso. Pakartojus tyrimą neberado daugiau.
Pienės_pūkas parašė:
Ačiū.
Aš apsirgau apie 7 cd stimuliuotam cikle, tai man fet nukėlė kitam ciklui. Sakė kad imunitetas kovoja su zaraza ir galimai sukovos su embrionu tai neverta kelti, kad iki įkėlimo reiktų kad bent dvi savaites būtų nuo pasveikimo.
Hathor parašė:
Sekėsi puikiai, iškart su vyru pridavėm kraują, o toliau sekantys tyrimai. Jei viskas gerai, tai sekantį ciklą punkcija. Lankėmės pas ją Northway, bet pasiūlė pereiti į Santariškes. Galit parašyti asmeniškai, pabendrausim plačiau 😉
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai