Zemyna19 parašė:
Visoms labai labai aciu uz palaikyma 🤗 dziaugiuosi nedrasiai, bet pradzia, lyginant kaip budavo anskciau, atrodo tikrai gerai 🙏
Sekmes ir toliau! Koks jusu gimdos KIR tipas?
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįZemyna19 parašė:
Visoms labai labai aciu uz palaikyma 🤗 dziaugiuosi nedrasiai, bet pradzia, lyginant kaip budavo anskciau, atrodo tikrai gerai 🙏
Karolina12345 parašė:
Buvo nustatyta Kir ab
Ameli parašė:
Kaip džiugu! Kokie gražūs skaičiai!!!😍
O kaip vartojote progesterona iki ir po įkėlimo?
Vakara pries pirma ikelima reikejo isideti viena utrogestan 200 mg, o nuo sekancios dienos (nuo ikelimo) rytais susileisti prontogest bei 3 kartus per diena naudoti utrogestan
Zemyna19 parašė:
Labai didelis prg atrodo kad tikrai dvynukai
Inanana parašė:
Labai didelis prg atrodo kad tikrai dvynukai![]()
Man ir kitais bandymais praejus tam tikram laikui prg budavo labai aukstas, tik ikelimo diena labai mazas 🙈 veliau jis man sukildavo
Zemyna19 parašė:
Man ir kitais bandymais praejus tam tikram laikui prg budavo labai aukstas, tik ikelimo diena labai mazas 🙈 veliau jis man sukildavo
Man naudojant pirmam ivf prontogest ir zvakutes kaip jus prg budavo 386. O sakykite kiek jums metu?
Zemyna19 parašė:
Sveikinimai 🤗
September7 parašė:
Atejo atsakymas 162,8 tikejausi didesnio nuo penktadienio 66chat gpt sako kad ok, bet as nezinau ar cia ok.
🤞 kad isivaziuotu !! 😌🤗
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai