2026.01.23 17:09 (prieš 1 mėn.)
Sveiki,kas turi hemaroju anksciau ar veliau teks tvarkyti,na nebent labai jam esat pakantus tai taip🤷 bet geriau tvarkytis kai nera labai pazengias, nes kuo hemarojus didesnis tuo daugiau jo pašalins, tuo daugiau bus suvimo ar kokiu kitu budu naikinama.Vaistu ir kremu neprinaudosit,kabancios odos irgi negyvenimas,kai vasara ten viskas trinasi,sunta,ypac kas liecia higiena,kas vienam nepasiseke nereiskia kad kitam bus blogai,kiekvienas isgyvena skirtingai ir skirtingai pakantus skausmui.Jeigu dar kurios negimdziusios ar planuoja dar gimdyti nepatariu hemaroju operuotis,nes gali buti blogiau po gimdymo(kai gimdymas naturaliai) ir siaip normalus chirurgas nepatars operuotis.O taip maziau cia reikia skaityti,nes manau patys pastebejot pagrinde cia yra blogi atsiliepimai,vienetai cia raso,kad viskas gerai,nes dauguma dalinasi kai viskas blogai,o kai gerai pasidžiaugti ir paskatinti kitus kad taip nera blogai neraso🤷 Jusu kunas ir noras tik nuo jusu paciu priklauso,o kiekviena operacija reikalauja laiko ir pastangų iki pasveikimo(netaikau tiems atvejams kuriems baigiasi komplikacijomis)As ir cia prisikaiciau,ir metus laiko atidejau operacija ir bereikalo,susiradau chirurga ir man sutvarke hemaroju,taip skaudejo,nes jis pas mane buvo nemazas,du mazgai i viena suauge,daug kabancios odos ,bet tam paskyre vaistus,tepalus ir po biski viskas sugijo.Jau 1.3 metai viskas puiku,tikrai negaliu skustis,ir nemiriau nei is skausmo nei tustindamasi.Beto man du nestumai pati hemaroju dar labiau padidino,po gimdymo iskrito kaip vysniu keke,aisku su vaistais kazkiek susitrauke,bet man net kai vasara silciau budavo hemarojus iskrisdavo.Taip,kad gerai reikia pagalvoti ar galit su hemaroju gyventi ar geriau susitvarkyti,aisku uzpalis nebus kaip gimusios, vistiek pjauta ar ten lazeriu salina,buna randeliai,nes kitaip ir nesugys,bet bent mano atveju tikrai labai labai dziaugiuosi kad susitvarkiau ir jei reiktu kazkada nes ne viska pašalina,hemarojaus mazgu ten buna nevienas,salina tik uzdegiminius,tai nedvejodama kartociau🙂