Filadelfija parašė:
Miega su pizama, plikom kojom . Niekaip nesprendziam, nesusala tikrai. Diena irgi vaiksto be kojiniu
Aš nežinau kiek kartų per dieną uždedu iš naujo kojinės, bet vis nusiima 🤣🤣🤣 kartais pavargstu kovoti 🤣
Filadelfija parašė:
Miega su pizama, plikom kojom . Niekaip nesprendziam, nesusala tikrai. Diena irgi vaiksto be kojiniu
Aš nežinau kiek kartų per dieną uždedu iš naujo kojinės, bet vis nusiima 🤣🤣🤣 kartais pavargstu kovoti 🤣
nematomaaa parašė:
Nededam ju nuo kokiu 5men
tik kai batus reik siaut
ssaannddraa parašė:
Geras, galvojau čia tik pas mus neįmanoma kojnių uždėti 😀 o miega su vientisa pižamyte, be kojų galų, ir neapklostysi niekaip.. galvoju gal šalta naktį pasidaro, ka…
Tai yra tam sprendimų
mes naudojam miegmaišiuką, kuris tiesiog kaip storesnė ir laisvesnė pižama realiai. Va tokio tipo kaip nuotraukoje 
Močiutė In parašė:
O kaip jūsų vaikučiai aprengti miega? Ar detat pižamytes? Mūsiškis labai daug kartų naktį vartosi, sukasi, nuolat nusispardęs, basos plikos kojytės - kaip sprendžia…
Sliaustinukai su uzdarom kojom. Užmiega, uzkloju koldra, bet naktį būna nusispardo, tai miega be koldros. Jeigu pas mus lovoje tai išvis be koldros. Nemėgsta, per šilta buna

Edarva parašė:
Ar naudojate kas dviratukus? Niekaip neapsisprendžiu, ar su keturiais ratais ar su trim (du priekį, vienas gale). Gal turite kas kokį? Galit ką rekomenduoti? Ar iš …
Mano pirmagimė su tokiu važinėjo, paskui jau balansinį turėjo.
nematomaaa parašė:
Mano pirmagimė su tokiu važinėjo, paskui jau balansinį turėjo.
Aš su pirmagimiu irgi toki turejau. Bet nepatogus buvo baisiai. Pastoviai kojas trankydavo į galinius ratus ir trukdydavo važiuoti. Jum gerai buvo?
Edarva parašė:
Aš su pirmagimiu irgi toki turejau. Bet nepatogus buvo baisiai. Pastoviai kojas trankydavo į galinius ratus ir trukdydavo važiuoti. Jum gerai buvo?
Nesiskunde 🤭😀 paskui dar du vaikai naudojo, tai kažkaip niekad neužsiminė niekas 🤔
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai