Gintare.gintare parašė:
Sveikos mamos,mano mergaitė pradėjo tarti mamą tete,baba auau ir prieš 4d visai nutilo, mane jau visi gąsdina...kokios jūsų nuomonės
Sveiki, girdejus esu kad taip buna. Bet kodel jie nustoja net nezinau.
Gintare.gintare parašė:
Sveikos mamos,mano mergaitė pradėjo tarti mamą tete,baba auau ir prieš 4d visai nutilo, mane jau visi gąsdina...kokios jūsų nuomonės
Sveiki, girdejus esu kad taip buna. Bet kodel jie nustoja net nezinau.
Gintare.gintare parašė:
Sako, kad kalba nutyla, kai pvz.: intensyviai mokos vaikščioti...
Gile2019 parašė:
Sako, kad kalba nutyla, kai pvz.: intensyviai mokos vaikščioti...
Mes kaip tik pradėjome nesenai normaliai vaikščioti
Pilnatis parašė:
Moka parodyti ate ate, niuniuniu, ploti katutes, duoti penkis, labas. Paprašytas parodo kur nosyte, ar nuotraukoje mama ir tėtį. Į norimus daiktus valgyti ar palies…
Saunuolis jusu vaikas!
Maniskis panasiai, nesa siuksles, duoda penkis, labas, dalinasi uzkandziais, uogom, duoda atsigert is savo gertuves ar bando maitint su saukstu mane, daro myliu myliu, caca. Kisa raktus i spynas, atnesa paprasomus daiktus, atrodo supratima turi, ko paprasau dazniausiai padaro.
Bet nedaro ate ate, pirstuku nerodo, rodo tik tada kai uzsiaugina (kurioj vietoj popa), bet i daiktus nerodo, i mama ar teti irgi ne. Nerodo i prasomus gyvunus knyguteje, nors knygutes labai megsta. Truputi del to neramu.
Baby19 parašė:
Kaip Jūsų vaikučiai nueina nakciai miegoti? Patys užmiega lovytėse ar dar reikia pasupti, panešioti? 😊 Mums savarankiškai užmigti nepavyksta, buvo etapas kai užmigd…
Mano berniukas pats užmiega, bet aš turiu gulėti šalia ir dainuoti lopšinę 😀 tėčio jam nereikia nei su lopšine nei be 😀
hermė parašė:
Saunuolis jusu vaikas!![]()
Maniskis panasiai, nesa siuksles, duoda penkis, labas, dalinasi uzkandziais, uogom…
Pamiršau paminėti ir aš apie maisto dalinimasi, bei mylu mylu. 😊 Ačiū labai, jūsų taip pat šaunuolis. Manau kiekvieno sugebėjimai yra skirtingi. Ateis laikas išmoks viską. Pvz mano sūnelis nors ir mano manymu labai protingas kaip tokio amžiaus, bet dar savarankiškai ne vaikščioja laisvai. Nebedaug trūksta, nedidelius atstumus paeina. Tai vieni vaikiukai ant vieno gabesni, kiti ant kitko. 😊😊
Joyjoy parašė:
mamytes, o jusu vaikiukai jau ismiega visa nakti ar vis dar keliasi kas 2-3valandas pagerti pienelio?![]()
Taip!!! Vis dar keliamės! Jau net vakare pradėjau masažuoti ir garinti "dedę miegą" galvojau gal padės, išmiegos ilgiau 😂 gal kelios naktys ir ramesnės, o gal tik sutapimas, bet šiaip kiekvieną naktį keliasi
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai