Agnė_LTU parašė:
Mano dar mazesne 6200g 😃
o koks ugis?
Agnė_LTU parašė:
Mano dar mazesne 6200g 😃
o koks ugis?
Littlesecret parašė:
Labas mamytės ☺️ klausimas toms, kurios jau pradėjo primaitinimą. Mums dabar 5.5 mėn ir galvojam pradėti primaitinimą, nes patiems pavalgyti jam matant gana didelis…
Mes pradejome tik nuo bulves, po to ivedem cukinija, kalafijor, brokoli, moliuga, saliera, , saldi bulve, morka tik paciame gale. Nes turekite omenyje: kuo ryskesne spalva, turi daugiau alergenu ir gali pabert. Taip pat manau reikia pradeti nuo neutralios darzoves, nes jei tarkim pradesit muo saldzios bulves, veliau gali paprasti darzoviu nevalgyt, nes juk saldi bulve kaip desertas😃
Zaneta.Z parašė:
o koks ugis?![]()
63cm,o jūsų mergytės? 😊
Oj kaip as to primaitinimo vengiu 🙈 bet jau siandien isploviau musu garinimo aparata ir bandysiu rytoj bulves duoti 🙂 Siandien nusipirkome sportinuka, gal kas nors siuo metu ieskote, vaziavom i kinderplanet parduotuve su mintimi, kad pirksime Joie Versatrax, bet.. Nusipirkome Muuvo Quick 2.0, lenkiskas, neseniai Lietuvoje, nezinau kokia jo kokybe, bet visi ratai amortizuojami, platus, lengvai susilanksto is abieju padeciu (i mama ir pasauli), labai lengvai valdomas, smagiai vaziuoja. Komplekte yra mamos tase, apsauga nuo lietaus ir vabzdziu, zieminis vokelis, patiesaliukas pervystymui. Vyras vakar kazkur rado video, kuriame lygino si vezimeli, cybex balios ir oyster 3. Pardaveja sake daugiausia problemu su cybexais, daug garantiniu, o ir sportinuke labai mazai vietos 🙄
Agnė_LTU parašė:
63cm,o jūsų mergytės? 😊
Irgi
Mig.le parašė:
Aš visada sakau, kai mažesni vaikai, tai mamoms geriau supti ir nešioti, nes yra reikalų, jaučiasi mano nugarai labai. Šiandien buvom pas gydytoją, tai 73,5cm ir 89…
Bet taip idomiai, as nesuprantu, tie gydytojai vertina idomiai,maniske 4 men vizite svere 7kg sako galetu ir puskilogrami maziau svert
o cia pagal mamytes mes visada gale velkames su svoriu
MilaPerla parašė:
Bet taip idomiai, as nesuprantu, tie gydytojai vertina idomiai,maniske 4 men vizite svere 7kg sako galetu ir puskilogrami maziau sverto cia pagal mamytes mes v…
Mano sveria daugiau, nei turetu pagal tas skales, bet ugio ir svorio santykis yra normalus, vien pagal ugi ji yra auksta, o pagal svori per sunki, tai ziurint ka vertina 😃 paskutinio vizito metu sake atrodo kaip 7men kudikis (ugis 69,5cm svoris 8,920kg).
Mig.. parašė:
Sveikos . Ar visų jau leliukai vartosi? Bent jau nuo nugaros ant pilvo ?🙄Mano storulis pyksta ant pilvo sportuoti ir nenori verstis. Sveria 9 kg .69 cm ir dėl pri…
Maniske vakar pradejo verstis jau nuo pilvo ant nugaros. Dar sunkiai, bet jau gaunasi po biski, bet ji pas mane niekad nebuvo tingine, vis sakiau nori atrodyt vyresne 🙈🙈🙈
Mig.. parašė:
Sveikos . Ar visų jau leliukai vartosi? Bent jau nuo nugaros ant pilvo ?🙄Mano storulis pyksta ant pilvo sportuoti ir nenori verstis. Sveria 9 kg .69 cm ir dėl pri…
Maniškė pradėjo vartytis 5,5mėn. Žinokit ateina laikas, ir pradeda pats vaikiukas vartytis ☺️ Vis pavartykit per dieną pati, matysit, ir apsivers 😉 o mums šiandien jau 6mėn, mielu noru dar neprimaitinčiau bent mėnesį 😅 dabar taip paprasta ir patogu, MP pavalgo ir ramu, bet sakiau po švenčių reiks jau pradėti ragauti ☺️
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai