elvin parašė:
Kam iki 7sav einant pas gyd, matė ne tik pūslytę, o ir daugiau?
6 sav matė embrioną ir širdelės veiklą
elvin parašė:
6 sav matė embrioną ir širdelės veiklą
elvin parašė:
Man 26d eit į apžiūrą bus 6-7sav nuo mėnesinių paskutinių,galėsiu parašyt, ką matė ir sakė,jei dar iki to laiko pati nenueisit
su pirmu nėštumu ėjau kai, tai buvo 5-6sav.pasakė taip gydytoja,kad vietoje ir reik daugiau laiko,kad ką daugiau pasakytų
ir tuomet ėjau jau už kelių savaičių,tai jau davė paklausyt širdutės ir nuotrauką ir kad viskas ok buvo
Halkaas parašė:
Smagu kad yra ir jaunesniu nei 7-8sav, jau jaučiausi ne į temą 😁
Buvote jau pas gydytoją del patvirtinimo? ☺️
Zavinta99 parašė:
Sveikos panelės. Pagal tėvų darželio skaičiuoklę, jau 7 savaites laukiuosi. Labai kankina pykinimas ir vėmimas dieną, naktį, ryte, vakare... kadangi beveik visą par…
Man su pirmu taip buvo. Bet dabar ir ne ka geriau, ištisai pykina ir per diena viena kart tikrai vemiu. Tikiuosi kaip ir praeita kart apsejau be logonines dabar ir apseisiu.. jūs laikykitės, tai laikina😏
elvin parašė:
Labas buvau pirmadieni mate 5+5 ir miniatiurini gyventoja su plakancia sirdele..ar pas tave nemato?
GiedreBan parašė:
Labas buvau pirmadieni mate 5+5 ir miniatiurini gyventoja su plakancia sirdele..ar pas tave nemato?
Nematė, tik pūslelę.😞 tai sunerimusi..
elvin parašė:
Nematė, tik pūslelę.😞 tai sunerimusi..
Na reikia tiketi kad viskas bus gerai, kad gyventojas atsiras dad 😊., gal yra merginu kurioms gyventojai pasirode tikrai velai??
GiedreBan parašė:
Na reikia tiketi kad viskas bus gerai, kad gyventojas atsiras dad 😊., gal yra merginu kurioms gyventojai pasirode tikrai velai??
Man su antru nestumu laaabai velai pasirode, jau vilti praradus buvau. Bet pasirode
AneTaM parašė:
Man su antru nestumu laaabai velai pasirode, jau vilti praradus buvau. Bet pasirode![]()
Gal pasidalintumete kelinta savaite?
GiedreBan parašė:
Gal pasidalintumete kelinta savaite?
Zinokit nepamenu, bet tikrai nervu daug kainavo. Gine sake kad buna ilgiau keliauja iki gimdos, ilgiau prisitvirtina. Jum tik puslyte mato? Taisyklingos formos?
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai