žaliaakėėė parašė:
Jokio recepto net neprašė
Kaip įdomiai, bet gal išrašys man
žaliaakėėė parašė:
Juratinka parašė:
Hmm bet čia reikia gauti receptą tam aparačiukui? Ar šiaip nuėjus pasakėte ir davė?
Saulute@ parašė:
Merginos jau buvau tema cia tokia😊 tipo dar anksti judesiukus jaust. Nu,bet kazkas viduj svelniai kutena,nu tikrai ne zarnynas cia😊ar man vaidenas?😂
Man irgi, beveik savaitę laiko jaučiasi. Atrodo, anksti, bet tikrai jaučiu
Juratinka parašė:
Man daktarė paklausė ar turiu ar reikia duoti, pasakiau, kad turiu. Tai tik paklausė ar moku naudotis, ar viskas aišku. Kadangi jau kelias dienas prieš tai matavausi, tai viskas buvo aišku.
žaliaakėėė parašė:
Man daktarė paklausė ar turiu ar reikia duoti, pasakiau, kad turiu. Tai tik paklausė ar moku naudotis, ar viskas aišku. Kadangi jau kelias dienas prieš tai matavaus…
O juosteles atskirai pirkot? Gal man galėtumėte paaiškinti kaip matuotis? Nes jei savo pasiimsiu tai net nežinau kaip.. Žinau tik kad reikia prieš valgy ir kas 2val po valgio, bet kaip ten isiduri į pirštą, ar nesvarbu į kurį ir kuria ranka, ir iš pirmo lašo ar iš kelinta geriau žiūrėti?
Juratinka parašė:
O juosteles atskirai pirkot? Gal man galėtumėte paaiškinti kaip matuotis? Nes jei savo pasiimsiu tai net nežinau kaip.. Žinau tik kad reikia prieš valgy ir kas 2val…
Man atsiuntė tokią info:
Mokomasis video apie gliukozės matavimą (prašau atkreipti dėmesį, kad spiritinės servetėlės netinkamos naudoti!, prieš matavimą rankas nusiplaukite su muilu ir nusausinkite. Pirmą kraujo lašą nuvalykite sausa servetėle, matavimą atlikite su antru kraujo lašu):
Juratinka parašė:
Net neįsivaizduoju, pati nemačiau, bet knygutėje nesciosioms užrašyta 15, o neaišku ar čia per kablelį turėtų būti ar ne.. Ta gine mano greit surašo viską tai neaiš…
15 nelabai gali būti, nes cheminis šlapimo analizatorius baltymą šlapime matuoja žingsniais, kurie dažniausiai yra: 0.3 g/l, 1 g/l, 3 ir 10 g/l. Jei būtų buvę 1 g/l ar daugiau, tai manau jau gydytoja būtų rimčiau sureagvusi ir pasiūliusi neužilgo tyrimą pakartoti 😉 tai tikrai nesijaudinkite 😉
vaivaidusia parašė:
Man atsiuntė tokią info:
Ačiū labai
kandoriuke parašė:
15 nelabai gali būti, nes cheminis šlapimo analizatorius baltymą šlapime matuoja žingsniais, kurie dažniausiai yra: 0.3 g/l, 1 g/l, 3 ir 10 g/l. Jei būtų buvę 1 g/l…
Supratau, reiškiasi kažkaip kitaip ten, ji tik paklausė ar skysčių geriu pakankamai nes ketonų 5 buvo, ir viskas, daugiau kaip ir nieko. Dabar pati nusipirkau tu juostelių, laukiu kada atsius, pati pasižiūriu ką rodys 😁
Na va, penktadieni vel susitiko su lelium. Sake viskas ciki piki, vystosi kuo puikiausiai🤰 Tik sake kad vaikas nusimato kad bus didelis 🤰🙈😍 sake isitvirtino galinej sienelej ,bet zemai. Ir kazkaip pamirsau pasiklausti ,ar cia nieko tokio kad zemai ???👀👀👀👀👀 Nes pas mane yra beveik 3metuku vaikas. Daznai prasosi ir ant ranku . Tad nieko tokio kad as ja nesiociau ? Kazkaip is vis isejo is galvos pasiklaust del svoriu🤦♀️Nes ir taip ten priieme mane privaciai nes butinas skanas buvo. Viska jos ten greit stengesi apziureti nestukes. Tik va tyrimus padarys tik 16likta diena (krauja slapima ir tt).
Ssssaulute parašė:
Na va, penktadieni vel susitiko su lelium. Sake viskas ciki piki, vystosi kuo puikiausiai🤰 Tik sake kad vaikas nusimato kad bus didelis 🤰🙈😍 sake isitvirtino galinej…
PA smane irgi 3metukų sūnus. Sveria apie 20kh.nesioju jei nori. Nekraujuoju, nieks nieko nesakė, laikau kol galiu 😊
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai