pienespukas01 parašė:
Gal kurioms sutriko kvėpavimas ? Sėdėdama jaučiu, jog sunkiau tapo kvėpuoti, prigulus viskas ok.![]()
Ir sedint ir gulint sunku kvėpuoti
pienespukas01 parašė:
Gal kurioms sutriko kvėpavimas ? Sėdėdama jaučiu, jog sunkiau tapo kvėpuoti, prigulus viskas ok.![]()
Ir sedint ir gulint sunku kvėpuoti
Rainbow. parašė:
O jei neesu dar zagsejimo jutus?😀yra čia tokiu kaip aš?😀 nors man antras bet tikrai nejaučiau
Tiek su šitu tiek su pirmaja kai apsivertė dar jauciasi kai isispyria i sonkaulius,atrodo kad net tirpt ta vieta pradeda 🙂
pienespukas01 parašė:
Sunku 🙂
Rainbow. parašė:
Katik iš gines 30sav sveria 1945kg, sake didesnis beveik dviem sav🤷♀️
Pas mane didesnis irgi 9 d. 🙂
Moon369 parašė:
Ar nevargina jūsų skrandžio skausmas? Jo sunkumas ypac vakarais?![]()
Vargina ... vakarais stengiuos nevalgyt,nes ir rūgščių kylimas nežmoniškas,tenka pusę nakties pusiau atsisėdus miegot.
Gin84 parašė:
Esat turėję ji?nes jis super šiltas ,ten vaiką užtenka tik po sliauZtinio į ji deti gal sakyciau labiau prie minuso tinkamas![]()
Nesu, kol kas is visų man jis labiausiai patiko. Kiek turinčios ji mamos komentavo, kad verta. Mano terminas vasario gale, kovas nėra dar labai šiltas, mano gimtadienis kovo 15 d, tai pamenu, kad ir sniego yra buvę.
IndreEn parašė:
Kiek rubeliu į ligoninę imsit? Mes 50 dydžio jau neimsim nes esam į didesnę pusę, bet galvoju gal ir 62 vertėtų įsimesti?
As 56d deduos. Vieną rinkinuka ir dar 2 komplektukus pasidariau.
Moon369 parašė:
Labas vakarasNoriu padiskutuoti su jumis ar kuria nors vakarais užklumpa nerimas?
Ne, trečias vaikas nėra ko nerimaut man😊
basteee parašė:
Man truputį keistos diskusijos apie kovo mėn orus 😆 kaipir akivaizdu kad gali būti nuo didelio minuso iki gan šiltų dienų, todėl vieno tikslaus sprendimo tikrai nea…
Sutinku. As taip pat turiu keliata variantų, vyras juokiasi, kad kam tiek, bet yra geriau visada turėti pasirinkimą nei neturėti ☺️
Kristina.R parašė:
O pas mane mažesnė 4 dienom,nei buvo🤔🙂
Pas mane tip top, kaip laikrodukas atitinka.
Moon369 parašė:
Dabar jau nebe
Bet praeitą ir užpraeitą sav turėjau labai mažinti porcijas
Nes maistas kildavo aukštyn. Todėl ir vemiau pora kartu 🙄
O ir rugstys vargino
Dabar jau mažiau
pienespukas01 parašė:
Tas didesnis, kaip jau didesnis.. blogiausiu atveju skatintų anksčiau gimdyti arba Cezario pjūvis lauktų. Labiau neramina patalogijos ir gresiantys apsigimimai dėl …
Man pirmagimis kaskart darant echo buvo vis didesnis, 32sav lenkė jau vos ne trimis savaitėmis, o kai reikia... Gimė 3,5kg. Taip kad tie matavimai tokie iš oro atrodo
Moon369 parašė:
Vargina rugstis! Ir esu atsisakius valgyti saldumynu ir miltiniu( apart juoda duona) bet vistiek rukstis kyla.
Voverė29 parašė:
Vargina rugstis! Ir esu atsisakius valgyti saldumynu ir miltiniu( apart juoda duona) bet vistiek rukstis kyla.
Nėštumo metu būna, gal Rennie padėtų.
Vaidy parašė:
O man nutiko toks ivykis 😀vaikščiodavau kaip meškutė jau sunku buvo ir kvėpuoti... bet viena ryta atsibudau ir nesuprantu kas su mano kūnu pasidarė.... pilvas sumaž…
Esu girdėjus kad taip ir yra. Jei vaikutis sėdimoj padėty, mamai sunkiau kvėpuoti.
Manęs nevargina tai, pirmoji visalaik buvo žemyn galva, šįkart nežinau padėties bet spėtu taip pat, nes apačią smarkiai užspaudžia, spėju ne su kojomis o su galva 😄
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai