Spalvotuke parašė:
Labas, normalu![]()
Ačiū ! Nes jau prisigalvoju visko 😅 pirmas nestumas .. tai tiek visko galvoj pilna 😂
Spalvotuke parašė:
Labas, normalu![]()
Ačiū ! Nes jau prisigalvoju visko 😅 pirmas nestumas .. tai tiek visko galvoj pilna 😂
Kaja0 parašė:
Pas mane irgi yra išskyrų gausiau, merginos sakė, kad gali pradėti "plaukti" nuo jų, kai nėštumas dar didesnis bus
SaSa parašė:
Nuolatinė būsena, tiek pirmu tiek antru neśtumu, nežinau pavydžiu kas gali ramiai laukt ir džiaugtis 🤯
Man su pirmu nuo pirmu savaiciu taip buvo, o su antru dabar prasidejo.. su pirmuoju paranojiskai bijojau, kad tik viskas gerai butu.. iki kol gime. Nejaugi ir dabar taip bus 🫣
Tikrai pavydziu tom ramion, ramiai laukianciom 🙏🏼
Sveikutės, esu nepilnai 15sav nėštume. Norėjau paklausti, kaip jums su svoriu? Maniau po trijų mėn svoris nustos kristi, nes pykino, nelabai ką valgyt galėjau, dabar jau atrodo viską valgau ir noras yra, bet iš 73,5 (nėštumo pradžioje), numečiau iki 70.
taip pat dar domina, ar jums taip pat maudžia pilvą? Ir ryte ir dieną ir vakare, tai maudimas, skaudenimas, jau nebesuprantu, taip turi būti? 🤔
Klarel parašė:
Sveikutės, esu nepilnai 15sav nėštume. Norėjau paklausti, kaip jums su svoriu? Maniau po trijų mėn svoris nustos kristi, nes pykino, nelabai ką valgyt galėjau, daba…
Maudimai,skaudenimai visi turi būti,nes vaikiukas auga,pati gimda didėja😊
Klarel parašė:
Sveikutės, esu nepilnai 15sav nėštume. Norėjau paklausti, kaip jums su svoriu? Maniau po trijų mėn svoris nustos kristi, nes pykino, nelabai ką valgyt galėjau, daba…
Nuo nestumo pradzios man vis skauda pilvuka, maudzia ir tempia.. ypatingai jei fiziskai daugiau pajudu arba daug vaikstau. Gydytoja sake, kad cia gali ir dubens kaulai ir raisciai skaudeti, geriausia butu nueiti pas fizioterapiauta konsultacijos ☺️ O del svorio jau ir as pradedu pergyventi, nes prasidejo 15sav, o svoris krenta, nors ir apetitas yra..
Mi.Mi parašė:
Sveikos, ar nebuna Jums taip, kad prisigalvojat. Kad gal kazkas negerai leliukui? Man uzeina kazkokios baimes, kol nejauciu judesiuku- atrodo o gal nesivysti, taip …
Man atrodo, kad kartais jaučiu nežymius judesius, bet bijau kažkaip sakyti apie tai net sau, nes atrodo, o jei kažkas blogai iš tikro, o man tik vaidenasi arba čia mano kūno atlikti veiksmai...
Laukiu dabar šią savaitę echo, nes senai jau buvau, tai jei viskas gerai, galėsiu šiek tiek ramiau gyventi iki kol pajusiu stipresnius judesius
Erikaxixi parašė:
Dėl svorio ir aš nieko dar nepriaugu, numečiau 3kg, dar iki šiol mane kankino toksikozė. Su pirmuoju nėštumu svoris pradėjo augti tik nuo 20sav, tai ne per gyvenu a…
O kiek priaugot isvis? 🙂
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai