Nu kaaa, šiandien gimė mūsų pupulytė Paula Izabelė 🧸
2022-10-29
(terminas buvo 2022-10-25 pagal mm ir 2022-10-28 pagal echo)
🕰 10:16
⚖️ 3.900 kg
📏 55 cm
🏥 AGN
4:30 pabudau nuo skausmu, buvo is pradziu tokie nereguliarus saremiai, reti, apie 5:30 jau zadinau vyra, nes prasidejo kas 6min, tuo tarpu ir kamscio likuciai pasisalino. Tai supratau, kad jau tikri saremiai, nes sueme tai ohoho 🤯 apie 6val pajudejom i AGN, pakeliui užsuko vyras sumuštinių su kava prigriebti, as prie to pacio nuejau I wc ir pradejo begt vandenukai 🤏 bet ne itin daug. nu ka, vaziuojam, man tik programele vis meto GO TO THE HOSPITAL 🏥 , nes saremius jau pradejau fiksuoti kas 4min ⚠️ apie 7:20 jau mane apziurineja akusere, sako nu ka turim 4cm atsiverima. (27d. buvo 3cm atsivere) sako keliausim i gimdykla (7:45 atsigulu, su vyru snekam (tikimes praleist visa diena ten, tai neskubedami viska) 😂 kaip tik 8val keitesi pamaina. tai puikus keitimas buvo 🤗 uz sienos rekia likimo drauge, ne savu balsu - realiai mano akys ant kaktos buvo isgirdus ta rekima, as prisiekiu, galvoju nu fsio manes laukia tas pats 🤷♀️ nuo 8 iki 9 jau pradejo rimtai ciupt saremiai mane, taio staigiai, kad net nesupratau kada spejo.. 9val gaunu sampaniuko i vena, tikrai padejo lengviau iskesti saremius, bet ant tiek rakino nugara, kad as galvojau viskas.. ant kiek skaudejo 😔 sako akusere palaukiam 10os valandos ir galesiu suleisti antra doze, laukiau jos su nekantrumu.. bet apie 9:40 as pradejau jausti baisu spaudima slapimo pusles ir pajauciau nora tustinis, vyras jas kviecia, sakau viskas zinokit - stumsiu. nusisypsojo, sako nu baik tu, spaudimas bus visada, bet stebuklas jeigu jau gimdai.. ir ka jus galvojat - 10cm atsiverimas 🌚 aleliuja, stumimas ateina.. cia noreciau baigti apie tai, nes buvo egzorcizmas ir rekiau dar baisiau negu mergina uz sienos 😂 noriu kuo graziau atsiminti sia diena. labai nesiklausiau gydytoju ir labai del to pergyvenau, bet niekaip neisejo. bet likau joms labai dekinga ir pamenu kiek as atsiprasinejau ju 😁 bet ju darbas tikrai nuostabus.. o vyras buves visa laika salia buvo mano didziausias ramstis, buvo mano viskas ko man tada reikejo. ir 10:16 man padeda mano vaika ant krutines.. tiesa sakant, netikejau kai visos sake - vaikas ant krutines ir viskas pasimirsta. bet cia visiska tiesa ir kosmosas! 💟💟 reikejo laiko atsigauti siek tiek, emociju buvo mazai. tiesiog ja glaudziau prie saves, euforijoj. neplysau isoreje, tik viduje kazkas plyso, siuvo - bet ir tai jau buvo nebebaisu, nors jauciau 😁 gulim palatoj, negalim atsigrozet. pieno kolkas nera, pergyvenu, bet labai tikiuosi geriausio. apkabinu visas visas, mes esame didvyres!!! 🐞❤️❤️ visoms esamoms ir busimoms mamytems siunciu silciausiausius linkejimus nuo musu, silciausius apkabinimus. tegul leliukai auga sveiki, grazus, laimingi! aaaaaa, tiesiog, dabar visos emocijos supliupo, negaliu, esu laiminga ir uz mus ir uz jus visas!!! 💟💟💟💟💟