2022.10.30 10:17 (prieš 3 m.)
veruce parašė:
Kiek pamenu kas 2 mėn turėtų ilgėti viena val. Bet vaikas vaikui nelygus
vargsim mažiausiai iki pusės metų
Ačiū ❤️
Kaip pas jus su miegeliu reikaliukai?
Man atrodo jog mano princui trūksta miego(nes gi jis naujagimis ir kaip rašo turi tik miegoti ir valgyti😀😴)Bet..pas mus ne taip..😔
Tarkim atsikeliam 9h pasikeiciam papmersa.Persirengiam jei reikia,pasidarom procedūras(kremukai ir panašiai)pagulim ant pilvuko kelias min,tada gražus ir švarus einam pavalgyti.Zinda apie (20-35min,kai nenori stumdosi,muistosi ir užmiega ant krūtinės) Norisi namie kažką nuveikti tai tenka nuo krūtinės ji perkelti į lovytė ar lovą,tik perkėlus akys didelės,visas juda kruta ir miegas nuplaukia😀😴😭Kol uzliuliuoju ir jis užmiega jam iki kito valgymo lieka valandą laiko,tada tenka žadinti ir viskas ir pradžių (bandžiau maitinti miegantį,nesigauna,muistosi,neima krūtinės ir viskas, tai tenka visad pažadinti) Ar yra mano kažkokių klaidų? gal reikia kaskart pirmą maitinti tada keisti pampersa ir bandyti miegoti?🙂kartais pasitaiko kad nenubunda ir užmiega nuo maitinimo iki maitinimo ir netenka žadinti arba pats atsikelia,bet paros eigoje tai būna 1kart arba Max 2kartus🙂