Vivine parašė:
Sveikos, neseniai po pirmojo IUI, pritariu visoms mintims - stebėtinai paprastas, sklandus procesas buvo ir mano atveju. Sunkiausia matyt bus laukimas po Ovitrelle …
Kiek iki IUI vaziavote vizitų?
Intrauterininė inseminacija - pagalbinio apvaisinimo procedūra, kurios metu specialiai paruošta vyro sperma yra sušvirkščiama tiesiai į gimdą. Skaityti
visą straipsnįVivine parašė:
Sveikos, neseniai po pirmojo IUI, pritariu visoms mintims - stebėtinai paprastas, sklandus procesas buvo ir mano atveju. Sunkiausia matyt bus laukimas po Ovitrelle …
Vivine parašė:
Pritariu 100%! Tas laukimas yra sunkiausia viso proceso dalis😀 Man siandien 4 dpo, tai tik pradzia, tikekimes viskas bus sekmingai🤞 Jums to pacio linkiu!
Rožyte24 parašė:
Konkrečiai šį ciklą tai 2, neskaitant IUI vizito. Bet buvo ankstesnių vizitų, vienas kur ėjom kartu su vyru pas gydytoją ir sudėliojom strategiją, kitas kai sužinojau kad tą ciklą teks praleisti. Tai labai išlauktas IUI 💕
Leo1121 parašė:
Pritariu 100%! Tas laukimas yra sunkiausia viso proceso dalis😀 Man siandien 4 dpo, tai tik pradzia, tikekimes viskas bus sekmingai🤞 Jums to pacio linkiu!
Kaip smagu, poros dienų skirtumas! Ir aš už jus laikysiu špygas 🫶
Rožyte24 parašė:
Merginos kurios patyrete persileidimą ar atidejote IUI ar planavote iškart sulaukusios normalių mm ? Nes galvoju užkibo natūraliai gal palaukti iki Rugsėjo .
Man reikėjo laiko atsigauti. Buvau gal pertrauką padarius 3metus
Leo1121 parašė:
Leo1121, kaip jums sekėsi šis ciklas? Ar jau testuojatės?
Vivine parašė:
Leo1121, kaip jums sekėsi šis ciklas? Ar jau testuojatės?
Kazkaip daug vilciu nededu, jeigu atvirai. Pacioj pradzioj buvau kiek pozityvesne 😁 Bandziau atsekti ovitrelle , bet nepavyko, 7dpo jau buvo pasisalines is organizmo. 10,11 ir 12dpo testai balti 😑 Ketvirtadieni darysiu kraujo tyrima, bet nujauciu kad nieko gero nebus. Kaip Jums sekasi? 🫶
Leo1121 parašė:
Kazkaip daug vilciu nededu, jeigu atvirai. Pacioj pradzioj buvau kiek pozityvesne 😁 Bandziau atsekti ovitrelle , bet nepavyko, 7dpo jau buvo pasisalines is organizm…
Jeigu testas nerodo tai hcg mažai tikėtina
Rožyte24 parašė:
Jeigu testas nerodo tai hcg mažai tikėtina![]()
Jo, bet kiek skaiciau, tai visko buna , ir velesne implantacija ir siaip hcg skirtingai auga, tai del ramybes visgi pasidarysiu. Kaip ir minejau, daug vilciu nededu, tai buvo 1 IUI, pirma patirtis, tikiuosi sekantis bus sekmingas💔
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai