WatermelonBaby parašė:
Siandien 14 cd, folikulas vienas 17 cm, tai rytoj bus iui.
Kada ovitreli leisites?
Intrauterininė inseminacija - pagalbinio apvaisinimo procedūra, kurios metu specialiai paruošta vyro sperma yra sušvirkščiama tiesiai į gimdą. Skaityti
visą straipsnįWatermelonBaby parašė:
Siandien 14 cd, folikulas vienas 17 cm, tai rytoj bus iui.
Kada ovitreli leisites?
Nesakysiu321 parašė:
Sveikos merginos, ar esate susidūriusios, kad nepavyksta išstimuliuoti ovuliacijos? Man jau trečias kartas, einu šiandien pas gydytoją žiūrėti ar užaugo, bet labai …
Man be vaistų iš vis niekada nėra buvę dominuojančio folikulo, bet va praėjusį kartą jau su vaistais kažkaip užstimuliavo (nors prieš tai daktaras įspėjo nieko daug nesitikėti ir, kad iššaukti ovuliaciją bus iššūkis). Ryt taip pat einu žiūrėti kas užaugo (jau antras IUI bandymas), bet puikiai žinau, kad gali būti visaip.
O pas jus kaip supratau 2 kartus stimuliavo vaistais ir nieko? Kaip šiandienos apžiūra?
Netuke parašė:
Kada ovitreli leisites?
Jau siandien ryte iskarto po vizito susileidau. Idomu kada jau bus teigiamas nt del ovitreles?😀
Labai bijau kazkaip rytojaus, ne proceduros, o nesekmes..
Tėja parašė:
Aš irgi jums linkiu kuo didžiausios sėkmės! 😊 Kelintas mėginimas?![]()
Ar jau buvo iui??
WatermelonBaby parašė:
Jau siandien ryte iskarto po vizito susileidau. Idomu kada jau bus teigiamas nt del ovitreles?😀
Turėtų būti jau kitą dieną. Aš praėjusį kartą NT nedariau, bet kitą dieną po Ovitrele dariausi OV testą, norėjau nors kažkada pamatyti antrą brūkšnelį ryškesnį už pirmą, tai kitą dieną jau buvo labai, ryškus. Aišku, paskui supratau, kad čia irgi biški fake ryškumas kaip ir su NT.
Vis tik Ovitrele simptomai visapusiškai pasireiškė labai greitai, kitą dieną atsikėliau su visais nėštumo simptomais. 🙊
WatermelonBaby parašė:
Ar jau buvo iui??
Dar ne, šiandien 13 cd ir einu žiūrėti kas užaugo, tai tik laikau kumščius, kad būtų 1-2 foliai, su daugiau man stabdys procesus, o taip pat mano atveju gali būti ir 0... Jei viskas ok, manau darys pirmadienį.
O jums procedūra ko gero ryt?
Dan1elė parašė:
Na man vakar jau išsivaikščiojo Ovitrelis, nes testukas buvo neigiamas. Netuke, gerai sakei, kad čia labai greitai atsiranda sportinis interesas 😀 dabar liko lygiai…
Todel as nesiparinu ir jei yra tik noro gadinu testus toliau.
Kaip ten raso pinigai i bala.
Jei imt is norfos jautrius dezuteje 2vnt apie 2eurus,tai tikrai nenubiednesiu po eura i diena isleisdama ir gyvendama ramia galva 😁
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai