Billie1 parašė:
Na ką gi, gavau atsakymus... Pirmas IUI nepavyko![]()
Ech.. užjaučiu 🥺
Billie1 parašė:
Na ką gi, gavau atsakymus... Pirmas IUI nepavyko![]()
Ech.. užjaučiu 🥺
Dreamland parašė:
nu nuo tos letrozoles ir panasiai visko buna... o jus dar merginos bandysit iui ar jau viskas?
Po kolkas planuojam sulaukti tų nelemtų mm, pasitikrinti ar folis reikiamoj pusėj ir bandyti 3čią kart🤷♀️
barbytukas parašė:
Ech.. užjaučiu 🥺
Ačiū ❤️
Kažkaip nuojauta buvo paskutinias dienas, kad tikrai nepavyko, tai bent jau šoko ir daug didesnio nusivylimo nebuvo. Bet vistiek liūdna Turi vistiek pavykti kada nors 🤞🤞
Tai va merginos, žodžiu tas IUI ne į nauda iš labai vaisingu tuoj tapsim 0% vaisingom. Nebedarysiu aš asmeniškai IUI ir kitom max nerekomenduoju😀 bent jau tų šudinuuuu vaistu atsiprašant.
Bandau aš dabar su Duphaston'u susireguliuoti cikla nes ginekologas sake pabandyti pagerti. Jau nebežinau ką daryt dar sake mato menesines gimdos gleivinei per ekoskopa prieš 3 dienas bet kaip nėra menesiniu taip nėra jau neriuos iš kailio...🫡
Sekmės merginos!♥️
Folgute parašė:
Po kolkas planuojam sulaukti tų nelemtų mm, pasitikrinti ar folis reikiamoj pusėj ir bandyti 3čią kart🤷♀️
O jus nestimuliuojat ane? Naturaliam cikle?
Orinciki parašė:
Tai va merginos, žodžiu tas IUI ne į nauda iš labai vaisingu tuoj tapsim 0% vaisingom. Nebedarysiu aš asmeniškai IUI ir kitom max nerekomenduoju😀 bent jau tų šudinu…
As manau skirtingai visom reaguoja organizmas, manau po stimuliacijos reik pailset pora ciklu ir gris ciklas i vezes, bet tas iui ne is neturejimo ka veikt, yra kam padeda ir pastoja, tai tiesiog reik pabandyt pries rimtesne procedura - ivf. Ten vaistu daug daugiau ir salutiniu daug daugiau gali but, velgi ne visoms.
Viktorija10001 parašė:
Man vaisingumo ginė sakė, kad ta Letrozolle ir visi kiti vaistai visai nekenksmingi, nedaro jokios žalos ir darykis nors 10 IUI 😀
O man vietoj menesiniu atėjo antra iš eilės ov... o aš ja jaučiu stipriai su tokiais skausmais... tai kaip išderino net pikta...
Viktorija10001 parašė:
Aš irgi įvairius skausmus jaučiau, tai nenustebčiau jei ir man antra OV per tą laiką įvyko😀
Nu žodžiu baisu😀