Svajoklė777 parašė:
Aš irgi manau šįkart neimsime klijų🙂Kol Baušyte atostogaus tau matyt vizitai papuls pas kitas daktares?
Kad ir jį dirbti tai man kėlimas ispuole savaitgalį ir kėlė Amsiejiene. O klijus naudojau ir pasiteisino.
Svajoklė777 parašė:
Aš irgi manau šįkart neimsime klijų🙂Kol Baušyte atostogaus tau matyt vizitai papuls pas kitas daktares?
Kad ir jį dirbti tai man kėlimas ispuole savaitgalį ir kėlė Amsiejiene. O klijus naudojau ir pasiteisino.
RaudonaPieva parašė:
Tai vat esu ant klaustuko šia tema,pirmu kėlimu ir man prikibo naudojau klijus,kitus du net nebuvo kibimo ir naudojau klijus. Galvoju bandyti šį kartą be klijų
Svajoklė777 parašė:
Tai vat esu ant klaustuko šia tema,pirmu kėlimu ir man prikibo naudojau klijus,kitus du net nebuvo kibimo ir naudojau klijus. Galvoju bandyti šį kartą be klijų :hmm…
Man du pirmi fet be kliju (tais laikais dar ju nebuvo) prikibo, du fet su klijais nepavyko, kelimas svieziam cikle be kliju irgi nepavyko. Gydytoja sako, kad su amzium embrionu kokybe prastesne, turbut kalti jie 🤷♀️ gali but, sunku pasakyt 🤷♀️
Svajoklė777 parašė:
Tai vat esu ant klaustuko šia tema,pirmu kėlimu ir man prikibo naudojau klijus,kitus du net nebuvo kibimo ir naudojau klijus. Galvoju bandyti šį kartą be klijų :hmm…
Nu cia kaip kam kaip suprantu su jais. Kitoms kurios pirmaks kėlimas nenaudojo ir nepaejo, tai kitais kartais juos ima.
Lakas_plaukams parašė:
Ar jums po vizitų sukelia viską į esveikatą? Buvau šiandien, bet niekas neįrašyta apie ką kalbėjome, pacientams.santa irgi tik tyrimą užsakytą rodo, daugiau tuščia.…
Taip sukelia. Jus pas ka lanketes?
Inanana parašė:
Taip sukelia. Jus pas ka lanketes?
Buvau pas Vaigauskaitę. Yra trys žymos iš Santarų su šios dienos data, bet visos tuščios "duomenų nėra". 🤔
Lakas_plaukams parašė:
Buvau pas Vaigauskaitę. Yra trys žymos iš Santarų su šios dienos data, bet visos tuščios "duomenų nėra". 🤔
palaukite, ji megsta ir kita diena ikelti
Inanana parašė:
palaukite, ji megsta ir kita diena ikelti
Supratau, ačiū. 🌸
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai