2026.07.15 11:34 (prieš 1 sav.)
Feyre parašė:
Sveikos, kokie patarimai prieš pirmą konsultaciją? Su vyru kartu atvykti? Jau gavom paskirtą laiką rugpjūčio pr. pas Vaigauskaitę.
Deja nepavyko mums pirmas vizitas, nes jos vaikas sirgo ir ji negrįžo iki atostogų į Santaras pirminėms konsultacijoms.
Dabar eisime (🤞) 28 d., bet prasilenkia su mano ciklu, tai viskas nusikels iki kokio rugsėjo, geriausiu atveju, tad susivienodinsim kelyje vėl, panašu. 🌸
Dar papildau dėl vizito: spėjau apsilankyti pas ją NW iki jos nedarbingumo/atostogų, ėjau su tikslu paklausti, kaip pasiruošti vizitui Santarose, kad kuo mažiau sugaišti laiko, tai ji man sakė nebedaryti jokių tyrimų pačiai, paskirs viską atėjus ir ateiti su vyru. Papildomai davė lapą su vitaminu sąrašu, tai jau beveik mėnesį geriu, nes kai kurių nebuvau įsitraukus, o vyrui sakė Sermatrop Alfa pagerti, tai klausom nurodymų ir laukiam, kada tyrimai parodys ar veikia. 😅
Upd.2: man siuntimas netiko (kitoje temoje kalbėjome), tai sakė iškart persirašyti tuo pačiu kodu, bet kad būtų žodžiai “siunčiama konsultacijai dėl pagalbinio apvaisinimo procedūros.”