Vectra parašė:
Maitinancios mamos, ar valgote pvz suri, varske, jogurta, sviesta?
Man vaiko gydytoja patarė valgyti viskalą, išskyrus aštrų maistą, kiniečių, vengti egzotinių vaisių.
Vectra parašė:
Man vaiko gydytoja patarė valgyti viskalą, išskyrus aštrų maistą, kiniečių, vengti egzotinių vaisių.
Vectra parašė:
Vat man ta ir sake ligonineje- valgyti viska ka ir nestumo metu, nes vaikas ta jau kaip ir ragavo. O vat pediatre paskambinus pasake atsisakyti pieno produktu, jei …
Valgau viska aisku su saiku, tiek kepta tiek troskinta, ir sokolada koki suvalgau, tiek pieno produktus naudoju,va dabar suvalgiau batono rieke su nutela,nu niekaip neatsispyriau🤣
skaisteki parašė:
Mamos, ar einate i lauka su leliukais kiekviena diena be isimties? Buna dienu, kai neissiruosiam niekaip, pvz siandien. Nemiega jaunuolis visiskai. Galvoju ar didel…
Stengiames eiti kasdien, o ypac kai nemiega ir neramus kazkaip vezime pamiegodavo. Vakar ejome net du kartus
Grata parašė:
Ačiū pasisakiusioms😊 taip reikės ir daryti😊
O kiek vnt suagusiųjų sauskelnių dėjotės ?(žinau kad čia labai individualu) 🤔
kuo daugiau
aš turejau gal 5vnt, buvo maza. Pats patogiausias reikalas sauskelnes buvo
Vectra parašė:
Vat man ta ir sake ligonineje- valgyti viska ka ir nestumo metu, nes vaikas ta jau kaip ir ragavo. O vat pediatre paskambinus pasake atsisakyti pieno produktu, jei …
As paziuriu ka valgau, pvz jaigu valgiau ryte kose virta ant pieno tai jau surelio ar varskes nevalgysiu. Astraus ir marinuoto nevalgau kolkas. Bet valgau beveik viska tik su saiku, p.s obuolius kolkas keptus valgau 🙈😂 bet man jie lb skanus todel kepu 😂
Sveikos mamos, reikia patarimo. Pagimdžiau vasario 11 d. Gimdymo metu kirpo. Vakar jaičiausi gerai,tad atsisėdau. Šiandien jaučiu skausmą kirpimo vietoje, apsižiūrėjus panašu,kad trūko siūlė, nes lyg matau tą kirpimo vietą,kaip nesusiūtą. Išsigandau dabar ir nežinau ką daryti. Pas gydytoją greitai pakliūti neįstengsiu. O ir internete prisiskaičiau,kad nesiūna dažniausiai pakartotinai. Guliu supanikavusi ir nežinau ką daryt toliau. Matyt paskubėjau ir per greitai atsisėdau.😭🙈 skausmą tą nuima tik žvakutė...
susigalvok parašė:
Sveikos mamos, reikia patarimo. Pagimdžiau vasario 11 d. Gimdymo metu kirpo. Vakar jaičiausi gerai,tad atsisėdau. Šiandien jaučiu skausmą kirpimo vietoje, apsižiūrė…
Man kaip kirpo griežtai 2sav buvo negalima sestis. Reiktų jums pasirodyti gyd būtinai.
Vectra parašė:
Valgiau jogurtą tik graikišką, nes pūsdavo pilvuką. Daugisu jokių pieno produktų.
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai