esankovskaja parašė:
Mamytes , kurios jau po visko , noriu greiciau atsigauti , galvoju vel gerti mumomega vitaminus nescioms ir maitinancioms , bet kartu noriu ir vit D pagerti , ar ga…
aš visą neštumą vartoju purškiamą skystą vit D
esankovskaja parašė:
Mamytes , kurios jau po visko , noriu greiciau atsigauti , galvoju vel gerti mumomega vitaminus nescioms ir maitinancioms , bet kartu noriu ir vit D pagerti , ar ga…
aš visą neštumą vartoju purškiamą skystą vit D
Grata parašė:
Ačiū pasisakiusioms😊 taip reikės ir daryti😊
O kiek vnt suagusiųjų sauskelnių dėjotės ?(žinau kad čia labai individualu) 🤔
Aš dėjausi 5, bet būtų pravertę ir daugiau, nes paketus labai tada dažnai keisti reikėjo jau tuomet.
čiauškutė parašė:
Sveikos mamytes,kaip guldote miegoti savo mažylius?ant šono ar nugaros?😊
Visaip, pvz nakti tai uzmiega ant vieno sono, tada atsikelia pavalgo, ir guldau ant nugaros, tada kai vel atsikelia guldau jau ant kito šono ir taip kas kart keičiu
Grata parašė:
Ačiū pasisakiusioms😊 taip reikės ir daryti😊
O kiek vnt suagusiųjų sauskelnių dėjotės ?(žinau kad čia labai individualu) 🤔
Įsidėjau daugiau sau, nes keičiau dažnai, man smagiau. Gulėjau bendroje palatoje, negalėjau oro vonių pasidaryti. Mes tikėjomės gauti privačią palatą, bet deja. Tai džiaugiausi, kad sau sauskelnių ir paketų daugiau pasiėmiau. Vaikučiui bent jau klinikose gavome dovanų dvi pakuotes sauskelnių, tai galėjau vaikučiui visai mažai pasiimti, bet nežinojau. Nežinau, kaip kitur, bet mane nustebino dovanos kūdikėliui.
MargaritaGS parašė:
Visaip, pvz nakti tai uzmiega ant vieno sono, tada atsikelia pavalgo, ir guldau ant nugaros, tada kai vel atsikelia guldau jau ant kito šono ir taip kas kart keičiu…
Ir aš taip darydavau, sako reikia, kad formuotusi galvutė 😀
esankovskaja parašė:
Mums pediatre kai skambino sake nepadauginti ir atsargiai su papildais jei maitinu
Vectra parašė:
Maitinancios mamos, ar valgote pvz suri, varske, jogurta, sviesta?
Valgau viska ka ir budama nescia😊
Grata parašė:
Tikiuosi gauti privačią palatą kad vyras galėtų likti. O atvežti tik jis galėtų, nes daugiau visi artimieji toli kitame mieste😕
Aš kiek domejausi, tai vyras jei lieka tai negali išeiti, jei išeis tai jau ir negrįž, čia Kauno 2ojoje
Vaivužeeeeee parašė:
Valgau viska ka ir budama nescia😊
Vat man ta ir sake ligonineje- valgyti viska ka ir nestumo metu, nes vaikas ta jau kaip ir ragavo. O vat pediatre paskambinus pasake atsisakyti pieno produktu, jei duona - tai tik rugine, jei norisi saldaus, tai tik kepti obuoliai, nevalgyti kepto, tai tokia pasimetime kip ir su pirmagime- bijau kazka uzvalgyti... nors maitinu sakyciau minimaliai, pagrinde valgome PM
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai