bananana parašė:
Pasidžiaugsiu ir aš🙈 Sulaukėme 14d 16:55 susitikimo su savo berniuku🥰❤️ 3920g..
Didžiausi sveikinimai 🥳🥳🥳
bananana parašė:
Didžiausi sveikinimai 🥳🥳🥳
bananana parašė:
Sveikinimai! Visada meilės diena bus dviguba šventė ;)
monija parašė:
Kažkada lyg kažkas jau klausė, bet tos kurios jau pagimdė, tai svoris daugmaž atitiko prognozuotą ar visgi labiau į didesnę ar mažesnę pusę buvo?
Prognozės buvo virš 4kg, o gimėm 3520g
Aleksandra1987 parašė:
Kaip dziaugiuos uz visas mamytes, kurios jau pagimde, man terminas 20 d. bet atrodo liko amzinybe ir daug streso, kad savaime niekas neprasides
Mano terminas toks pats.. Atrodo viena diena noriu jau gimdyt, kitą atrodo dar galėtų neskubėt 😁 vyras juokėsi, kad gims 19d, nes ir jo ir pirmagimio gimtadieniai 19d. tik skirtingi mėnesiai, tai žiūrėsim.
Jokių paruošiamųjų nėra, tik vis dažniau paskaudena vakarais pilvo apačią, bet nesmarkiai 🤔
Salamanka parašė:
Mano terminas toks pats.. Atrodo viena diena noriu jau gimdyt, kitą atrodo dar galėtų neskubėt 😁 vyras juokėsi, kad gims 19d, nes ir jo ir pirmagimio gimtadieniai 1…
O jums dar nusimato pas gydytoja apziuros, ar termino d. sake i ligonine vaziuoti?
Labutis, prisiduodame ir mes!!!
Nebuvo kada parasyti 🙈 Tai va, Vasario 10d. 4:28h gimė ir mūsų stebūklėlis- Evanas 🥰 Gime 5 dienom anksciau nei terminas, 3710g ir 53cm 🥰 Gimdziau Klaipedoj del per didelio vandenu kiekio, bet viskas praejo sklandziai, po atvykimo i ligoninine po 4valandu gimėm, pagimdziau pati 😊 personalas visu pamainu buvo nuostabus ir atsidaves... Laimes iki dangaus ❤❤❤ Sveikinu visas jau tapusias mamytes ir grazaus likusio laukimo busimosioms 😘😘😘
Milais parašė:
Sveikos, mano sūnus vienas iš tų aštuonių, kurie Antakalny gimė ketvirtadienį![]()
Sveikinu 🥳
Elimak parašė:
Labas mamytes🤩 Prisistatome ir mes ❤️ Vakar gimė su džiaugsmas Vakarė❤️ 52cm ir 3714g.
Sveikinu 🥳
bananana parašė:
Sveikinu 🥳
aleksandrute2 parašė:
Labutis, prisiduodame ir mes!!!Nebuvo kada parasyti 🙈 Tai va, Vasario 10d. 4:28h gimė ir mūsų stebūklėlis- Evanas 🥰 Gime 5 dienom anksciau nei terminas, 3710g i…
Sveikinu 🥳
Elimak parašė:
Labas mamytes🤩 Prisistatome ir mes ❤️ Vakar gimė su džiaugsmas Vakarė❤️ 52cm ir 3714g.
Sveikinu visas kurios jau turi savo stebuklelius ant rankų 🥰🧸🥳🤱🏻❤️
milomila parašė:
Mamytės 38savaiciu vaisiaus sworis 2.700kg
Sunerimti?
Pas mane panaši situacija 38+1 svėrė 2900 g, bet sakė svoris yra normalus, tiesiog leliukas bus smulkesnis už vidutinį, nes ir pati iš smulkesnių esu ir liepė nepergyventi😇O vandenų kiekis normos ribose pas Jus?
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai