Bražkė parašė:
Man savaitė liko iki siuntimo į priimamąjį, ten spręs ar jau skatinti, bus 39 savaitės. Tai aš aišku jau ir galvoju, kad man ir skatins tada kai nuvažiuosiu, šiandi…
O kodėl svarstys ar skatinti?
Bražkė parašė:
Man savaitė liko iki siuntimo į priimamąjį, ten spręs ar jau skatinti, bus 39 savaitės. Tai aš aišku jau ir galvoju, kad man ir skatins tada kai nuvažiuosiu, šiandi…
Abli parašė:
Dėl įtariamo didelio vaiko svorio. 😊 37+1 savaitę echo rodė 4166 (+-600 g), na bet aš jau minėjau, kad nenuostabu, nes aš pati gimiau 4640, sesės vaikas irgi gimė 4400 😊
Pas mane irgi judesiukai pasikeitę, kaip ir daug kas rašo paramstymai, atrodo įsiremia. Praėjusią sav buvau klinikose, nes turiu GD, tai net neklausus, sako judesiai keičiasi, nes vietos ten tiek nebeturi. O yra kam su GD ir vaikutis normose (ar prie mažesnių), kad būtų sakę, jei neprasideda gimdymas termino dieną dar galima laukti kelias dieneles?
JoGu parašė:
Pas mane irgi judesiukai pasikeitę, kaip ir daug kas rašo paramstymai, atrodo įsiremia. Praėjusią sav buvau klinikose, nes turiu GD, tai net neklausus, sako judesia…
Aš turiu GD. Buvau 34 sav. Echo Santariškėse - tai galiu nešioti iki 41 sav.,nes vaikutis atitiko 34 sav. svorį, nebuvo nei per didelis, nei per mažas, svėrė 2400.
JoGu parašė:
Pas mane irgi judesiukai pasikeitę, kaip ir daug kas rašo paramstymai, atrodo įsiremia. Praėjusią sav buvau klinikose, nes turiu GD, tai net neklausus, sako judesia…
As su GD, 37+1 sav. Svėrėm 3078, viskas normos ribose
kitas vizitas bus 39 sav. Pažiūrės koks svoris, bet jai neprasidės gimdymas 40 sakė drąsiai galima bus laukti 41 savaitės 🙈
JoGu parašė:
Man GD, bet su mityba sureguliuotas. Vaikas visad atitiko 50 procentilę. Tai sakė nešiot iki pergalės 🙂
Simonly parašė:
Kaip siaip jauciates, merginos, artejant prie finiso?![]()
Man rodos dar visas menuo, bet visur skauda, oro truksta, noris greiciau laika pra…
Jau judet visai sunku,kuo toliau tuo labiau visa istinau nuo skysciu,kojos baisios,rankos irgi,visas realiai kunas,ant veido ir tai matosi kad istinus,naktim miegot ne pyragai kazkur uzspaudzia nerva kad desines rankos trys pirstai vis nutirpsta,nuo vakar lelius skrandi uzspaudes eina sau kaip ji skauda nei valgyt negaliu🤦♀️ buvau pirmadieni pas gine uzsirase dabar vel pirmadieniui mane vizitui ir jei iki to laiko nepagimdysiu tai nezinau spres kazka ka daryt su manim🤭 kazkaip dave suprast kad sius į ligonine skatinimui🤭 vakar buvo nelabai gerai galvojau jau sakes vaziuosiu gimdyt bet taip viskas ir pasibaige, sendien nieko jau nei sono maudzia tik kad pilvas kieteja ir pienlige kamuoja🤦♀️🤦♀️
monija parašė:
Mano gana žemas visada
Man sutvarke sitas problemas magnis ir vitaminas d, nes vitamino d buvo stoka ir daug vandens gerti.
bananana parašė:
Susidėjau tašes į ligoninę kaip natūraliam gimdymui... Bet dėl mažiuko padėties vyks planinis cp.. Ir dabar toks klausimas iškilo ar kažkokių kitokių ekstra daiktų …
Gal mažiau tik sauskelnių gali reikt. Į operacinę nereiks savų rūbų, nes duos, bet paskui reiks. Aš dėjaus irgi viską kaip natūraliam, nors bus cpo. Bet, susidėjau viską, nes jei kartais anksčiau vyktų veikla, gali leisti man ir pačiai gimdyt, tai viską palikau ką susidėjau ir tiek 😊 tik kad vaikui pakuotę pampersų išėmiau, nes Santariškėse duoda dovanų
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai