monija parašė:
O jei galit sakykit kiek priaugot ir kokį leliukui svorį matė?
Aš priaugau+15kg. Mažylės svorį prognozavo 3550g. O gimė 3160g. 👶🏻🤱🏻
monija parašė:
O jei galit sakykit kiek priaugot ir kokį leliukui svorį matė?
Aš priaugau+15kg. Mažylės svorį prognozavo 3550g. O gimė 3160g. 👶🏻🤱🏻
O man neramu, terminas ketvirtadienį, veiklos kažkokios lyg nėra, vaiko svoris jau turbūt virš 4kg jei tikėt echo, o vizitas pas ginekologę ketvirtadienį jei nieko neįvyks, bet įtariu kad negalėsiu, nes pas vyrą darbe kolegos krenta nuo kovido, o ir mudu vakarop jau ne taip jautėmės kaip įprasta 😕 plius vaikiukas toks vangesnis kurį laiką, tik naktį normaliai pašėlsta kokią valandą-dvi, o dieną vos jaučiu, tai nuvykau į ligoninę kai vyras grįžo iš darbo, taip nemaloniai priėmė...nieko realiai neklausė, nesakė, uždėjo judesių fiksavimo aparatus ir paliko, po to tiesiog pasakė kad judesiai geri ir išleido nieko netikrinę, tikėjaus kad kaklelį pažiūrės, echo prie to pačio gal su geresne aparatūra, bet tik kitas gydytojas atėjąs paklausė ar noriu pasilikt nakčiai stebėjimui 😓
monija parašė:
Kažkada lyg kažkas jau klausė, bet tos kurios jau pagimdė, tai svoris daugmaž atitiko prognozuotą ar visgi labiau į didesnę ar mažesnę pusę buvo?
Po 30 savaitės pradėjo stebėt mažą svorį, tai siuntė pasitikrint ir atsiliko pora savaičių. Dėl to vis papildomai ėjau matuoti,o 39 savaitę kasdien lankiausi dienos stacionare. Svorį matavo keli gydytojai ir pagal visus atsiliko, atitiko 10procentilę. Termino dieną matavo apie 2850, dėl to planavo paguldyt, bet prasidėjo veikla ir gimė 3290 svorio.
Aleksandra1987 parašė:
O kodel jus taip baisiai galvojate, kad nespes? Retu atveju vaikas gali pasigauti ta bakterija is jusu. Nors as irgi ruosiuosi planui B, jei antibiotikai nesuveiks,…
Pirmas gimdymas nuo pirmo sąremio iki gimimo truko 4val, į ligoninę atvykau tiesiai stumti ant gimdymo stalo, tai visaip gali būti ir šįkart.
monija parašė:
Kažkada lyg kažkas jau klausė, bet tos kurios jau pagimdė, tai svoris daugmaž atitiko prognozuotą ar visgi labiau į didesnę ar mažesnę pusę buvo?
Prognozavo apie 3000g, gimė 3140 g
monija parašė:
Prognozavo 3,5kg gime 4kg🙉
Mile1 parašė:
Sveikos, merginos. Sakykite, ar kam nors buvo tokie judesiukai vaiko lyg sudrebėtų, lyg į vieną vietą daug kartų iš eilės atrodo kaip įspirtų, bet tie spiriai nesti…
Buvo ir dabar yra, tarsi sudrebetu😁
Gerdukas parašė:
Puikiai 🥰 kolkas be galo rami mūsų Patricija 🤱🏻Tik miega ir valgo ☺️ Maitinu pati, esu kolkas dar ligoninėje, bet rytoj jau važiuosim pas teti namo 🥳🧸❤️…
Kaip smagu, pakankino mamyte prieš gimdymą, dabar leidžia pailseti. 🥰Šaunuolė mergytė ☺️o kaip pacios savijauta?
monija parašė:
O man neramu, terminas ketvirtadienį, veiklos kažkokios lyg nėra, vaiko svoris jau turbūt virš 4kg jei tikėt echo, o vizitas pas ginekologę ketvirtadienį jei nieko …
Na su tais extra apžiūrėjimais tikrai gyd nemalonūs. Svarbiausia leliui viskas gerai ❤️laikykitės
monija parašė:
O man neramu, terminas ketvirtadienį, veiklos kažkokios lyg nėra, vaiko svoris jau turbūt virš 4kg jei tikėt echo, o vizitas pas ginekologę ketvirtadienį jei nieko …
Mano ginė labao gąsdina su tais judesiais, kad būtina sekti, skaičiuoti ir pan. Tai ketvirtadienį buvo ryškiai mažiau, nulėkiau į priėmimą. Pamatavo tonus, judesius, viskas buvo gerai,bet paguldė dar stebėjimui. Tada penkt atėjo kitas gydytojas ir sako, kuo arčiau gimdymas, tuo mažiau jausis judesiai. Nes gimda kietėja, įsitempia ir ruošiasi, o tada jaučiasi tik stipriausi judesiai.
11 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai