Lūšiukė parašė:
nueik uzsiregistruoti kur dantis tvarko ir paziures, nescioms ir mamoms turinciom iki metuku amziaus vaika tvarko nemokamaine neturetu kaska blogo padaryti, nes ir lietuvoj ko tik nepridaro... as va lietuoj pries 4 metus tvarkiau dantis, tai fainas dantistas buvo, aisku kainos nemazos pas ji buvo, bet kaskaip pasitikejau juo, nors... jis man buvo prasvietes dantu saknis ir kelis dantis sake butinai reikia plombas keist, tuiu viena aptraukta, tai jam pakeisti aptraukima, ne buciau dar pas ji virs tukstantuko palikus, bet isvaziavau i uk, tai kai laukiausi maziuko niekur nebuvau nuejus, poto pora dantuku su gedo, bet ne tie kuriuos lt norejo tvarkyti... poto pernai gryzus lietuvoj, buvau pas pazystama dantiste, tai ji dar danti viena sutaise, bet nei prie uk taisytu dantu neprisikabino, nei prie tu dantu, kur zadejo kitas leituvoj stomatologas... taiva pagal ji seniai jau turejau tureti dideliu bedu su tais dantim, bet pasirodo jis tik pinigus graziai uzdirbinejo ant mano dantu
jei viska buciau susitvarkius ka jis sake reikia sutvarkyti, tai buciau 1000lt kaip nieko palikus
![]()
as tai lb bijau,kad israus man danti,kuri lt dar uztaisytu..lt tai ir is nieko danti sulipdo,o cia manau niekas nesizais...